29 April

Jag älskar dina ”innan jag går till jobbet” Pussar på mornarna :)

Så nu är man äntligen hemma i berga igen :) Skulle åkt hem i går men vi skulle möblera om Alex rum så att lillan skulle få plats med sin säng så att han kan ha henne sovande hos sig. Så jag visste inte hur lång tid det skulle ta så det vart ett maby. Efter mycket bök så var rummet skit snyggt! Snyggare än innan och det vart mer personligt än innan. Så det var kul. Det ända som ska upp nu är A’s Nalle puh tavlor och vägg lampa sedan är allt på sin plats :)

Idag så innan jag åkte till farsta så snackade jag med min pappas kusin Marie Från Finland. Vi konstaterade att våra familjer ses för lite och vi kom p värsta braiga planen! Får se om den går att fixa eller inte. Men tjejerna kankse kommer över en snabbis nu i snart så kankse man får träffa dom lite. Åkte sedan till farsta centrum för att fixa naglarna som jag fixar var fjärde vecka. Den tjejen jag har nu är helt underbar. Hon har samma matrial på sina naglar som jag och vi har samma humor så det är trevligt att åka dit och ha en prat stund med henne. Åt på Burguking as always när jag är där och snackade med älsklingen och bestämde att jag visst ska åka med honom ner till Stenungsund den 12 maj. Hoppas det blir kul :) Hoppas jag hinner träffa Frida medans vi är där nere. Alltid kul att komma bort lite också.

Åkte till Danderyd efter farsta för att a direkt bussen hem och träffar på en gammal kompis som gick på röllingby samtidigt som mig. Han är visserligen året yngre men stört skön som fan! Satt och bubblade hela vägen hem om då och nu. Massa skvaller är alltid kul. Han tycker att jag bör hänga mer i berga än i haninge. Shit jag är ju saknad :P

Men nu är jag hemma i berga och det känns skönt. Ska åka till haninge på torsdag och så jobba på fredag och ut och fira Alex pappa som fyllde år förra veckan. Stanna där helgen över och åka hem på måndagen så jag får vara hemma lite innan man drar ner. Typ tvätta lite och så. Ska sola i morgon och städa entre planet tydligen. Mumma ville det. Jag har inge bättre för mig. Så jag kan sola och bättra på färgen och sedan städa :) Det blir super nice :)

Nu ska jag lalla vidare på nätet och lyssna på skön musik. Nu ringer baby också.

C YA

28 April

I lördags så kom katten hit till haninge. Gick och mötte henne vid bussen. Hon fick träffa A. Sedan snackade vi lite skit samtidigt som vi lekte med kameran. Haha. Lillan somnade och jag alex och katten drog in till medis på snaps och mötte upp Joel och Helen, Skåningen och hans polare. Drog sedan vidare till Gröna jägarnen och mobbade Skåningen lite :) ( Ej illa menat dock ;) ) Drog sedan till donken och beklagade oss över kvällen med en mentalt störd tant på andra sidan som satt och stirrade ondskefullt och pratade med sig själv. Sen drog vi hem, sa hej då till katten vi gullmars och gick upp till bussarna. Där började det spåra ut. det var ett gäng på fyra stycken.

En stor svart hårig kärring, en ung blond brud, en röd hårig mullig snubbe och en spinking mörkåring snubbe. Dom satt och fylle käkade på bänkarna vid bussarna 807/806. Och förde bra mycket liv. Bussen kommer och det är dax att kliva på då det kommer ngra och råkar ställa sig före dom då den brunhåriga killen blir sne och brusar upp att man ska fan inte tränga sig före och bråk var inte långt borta. Men personerna klev på bussen och inget hände. Alla sätter sig och bussen börjar rulla sedan hör man hur en dispyt drar i gång med två mörka personer, en tjej och en kille med dom andra fyra personerna. Ord som : Din jävla neger, din negerslav mm. hördes tydligt. Tydligen så hade sig det mörka paret satt sig framför dessa fyra människor på bussen och det var inte uppskattat då dessa uppenbarligen hade rasistiska synpunkter och tyckte att paret kunde flytta på sig. Paret framför hade ingen lust att flytta på sig pågrund av att dom var svarta så dom sa nej och bråket satte i gång. Glåporden haglade över den svarta kvinnan som försvarade sig på det bästa verbala sätt hon kunde. men när det började röra sig om fysisk kontakt lade sig halva bussen i. ALLA hörde och mer eller minde 70 % satt vända bakåt och såg. Bussen fortsatte att köra och folk försökte få bråkskaran att kliva av bussen. En man tog en tidning och daskade till den svart håriga kvinnan på armen och sa åt henne att knipa käft och bete sig för oavsett vad så fanns det kameror på bussen. Kärringen vart förbannade och försökte ge sig på honom samt den mörkhåriga killen. Men folk ställde sig i vägen. Varför busschaffören inte bara stannade busshelvetet och väntade inte snuten det fattar jag inte. Men iaf. Det satt ett äldre par framför dom mörka som sade i från, Dom kelv av på samma busshållplats som jag och pojkvännen. Det gjorde dom fyra bråkstakarna oxå. Vi och det äldre paret gick före dom, dom äldre fortsatte frammåt och vi vek av till höger då vi ser hur den mörkåriga killen springer fram till den äldre mannen sparkar honom och börjar slå honom!  Bruden säger mamma ngt och kärringen skriker och kommer typ halft fram och säger att dom ska springa för hon håller sin son. så börjar alla skratta och paret börjar gå därifrån. Dom fyra svänger upp på samma väg som jag och pojkvännen och vi ökar takten ordentligt. Tanken som gick i mitt huvud var jag vill inte att dom ska vet vart vi bor! Men dom svänger upp på en väg som leder till det övre området och vi slipper dom. Vi kommer hem och jag kokar av ilska över det som precis har hänt. Men inser vad fan kunde jag ha gjort? Och känner mig misslyckad över min maktlöshet.

Vaknar upp ngra timmar senar över att någon ropar NOOOOOONNNAAAAA!! Om och om igen. Jag kliver upp i täcket går över hallen och öppnar dörren och tittar ner på den orden kommer i från. Jag hukar mig ner säger godmorgon och förklarar att nonna inte är hemma och frågar om hon vill kliva upp. Klockan är då kvart i åtta på en söndags morgon.  Vi går in i Alex rum jag sätter på tv:n och så ligger vi och tittar på latjolajban på 4:an. Sedan går vi ner äter frukost, ritar plockar undan alla leksaker innan vi sätter på oss kläder för att gå ut och leka. Går upp och skriver en lapp till min sovande älsking var vi var. Sedan sprang vi raka vägen till sandlådan! :D Det vart en massa sand tårtor och mycket rushkana åkande och gungande. Lite ensamt var det nog i början med sedan kom Emelie och då vart det andra bullar :) Dom sa inte så mycket men dom skrattade destu mer :) Det var en kul upplevelse och tack vare kameran så fastnade den på kort. Vissa vart kankse inte så jätte bra men som ursäkt så kan jag inte kameran heller så det fick bli som det blev. Det fanns ett par riktigt bra bilder iaf :) gick hem hämtade vagnen och gick på prommis, hon somnade snabbt så trött var hon, Sen när hon vaknade så fick hon mat i magen och så gick vi upp och väckte Alex. Jag somnade och sov fram till middan, Sedan vart det en lungn och skönt kväll :)

Idag måndag så trodde jag seriöst att klockan var typ 3 när jag vaknade :P Pratade med älsklingen och satte mig och försökte komma åt min blogg så att jag kunde börja blogga. Snackade med mamma om när jag ska komma hem. Tanken var ju nu i helgen som var men hoppas jag kommer hem idag. Ska hjälpa till att möblera om rummet idag. Sedan får jag se. Vill verkligen hem… fast ändå inte. :/ Oj vilket långt inlägg detta blev då :P Hmm aya….

Fick ett sidtips av killen. Vilket chockade mig,

” kanske något för dig som inte tycker om dina bröst…men det gör jag,  jag tycker om hela dig…”Jag tycker om mina bröst men jag har mina upps and downs med storleken. Men det kändes dumt när du skickade det. Jag vet att du menade väl men jag fick en otrevlig obehaglig kännsla i kroppen …

Men nu ska jag äta ngt. Hoppa in i duschen och åka och köpa cigg och lite annat :)

24 April

Torsdag den 24 April, 2008

Vaknade i morse som vanligt av att Christoffers väckar klocka ringer till fans evighet. Alex väckar klocka ringer strax efter den med till förbannelsens evighet. Tills jag typ skriker stäng av den och gå up! Neeej han somnar om. Sedan var det bråk och metoden ”vattenpistol” ha nu kommit upp på lista som försök att få honom ur sängen. En jävligt arg jag, satte igång mp3 i med lurarna och höjde musiken och sket fullständigt i honom. Han klev upp sen efter mycket sura miner.

Vaknar upp sedan av att min mobil plingar till men jag skiter i det för jag tänker nu har alex skickat sms och jag var inte på humör för ngt med han då. Vaknade gång två pulade runt på rummet. Satt vid internet, läste och allmänta bara vaknade till. Lija och patricia var och handlade så jag åt frukost och hoppade in i duschen. Sedan har jag spelat resterande av tiden innan jag gick ner för att kolla om det fanns ngt jag kunde hjälpa till med med maten.
Alex och christoffer kommer hem grillningen av flintasteken sätts igång och middan var otroligt god! Nu stinker jag vitlök 
Gud vad jag längtar hem. Funderar på att dra hem till helgen?
Nu när det fina vädret sätts i gång så vill jag verkigen hem. Jag känner mig bara i vägen här. Känns inte som jag kan bidra med ngt vettigt. Vilket irreterar mig för jag vill hjälpa till. Jag vill göra saker.

Nu leker Alex med A. Hon skrattar för fulla muggar  Så söt är hon och han helt underbar. Jag funderar på att lägga mig i sängen och jäsa ett tag framför tv:n kankse?
leka runt med mina tankar. Och se fram emot fikan med katten i morgon  Wooohoopidoo!

Neh Nu får ni dissen!

C YA