30 April

Hittade denna på http://www.jifashion4u.se/ Jag har denna lilla ävla runt halsen fast med genomskinliga stenar. Och det halsbandet hittade jag på albrektsguld. För betydligt bättre pris. Och det är samma halsband men jag har inte lyckats hitta ngn bild på halsbandet förrens nu. Köpte det för det var verkligen jag och jag älskar det! Bär det runt halsen och har inte tagit av mig det sen jag köpte det. Och det var i början av April.

Men till det jag ville skriva om. Jag var ju så ivrig i går att jag gjorde typ tonvis med stavfel. Dom på sats tar emot barn från tre månader och uppåt. Så jag skulle ju dit idag och betala medlemsavgiften och för att skriva in mig i deras nätverk som gick jätte bra. Sedan så satt jag och pratade med Annika tror jag hon hette på mini stats i över en timme med William om hur det var att få barn om förlossning och annat. Hon var toppen! Och när jag gick därifrån så kände jag att här kommer jag att stor trivas! Så jag ska sätta igång nästa vecka med träningen. Det är så enkelt att ta sig dit. Jag går till centrum a 10 min tar bussen därifrån som tar 15 min högst och går sedan fem min så är jag framme :)

Ska bli så kul! Hälsade på hos tant Emme idag när jag var på väg hem. Fikade lite och solade lite. Sedan gick jag hem och tokmyste med William. San var så kinkig och så ledsen. Så vi låg i sängen och lekte och skrattade och så somnade vi. Vi som !½ timme ungefär och nu väntar jag bara in Alex. Sedan blir det mat.

Det är ju Valborg i dag och för första gången så ska jag inte göra ngt. Det känns riktigt skumt! Men ni andra även om ni ska göra ngt eller inte så Önskar jag er alla en trevlig Valborg!

Lite bilder från idag:

( Hos tant Emelie)

( Somnade efter mycket om och men hos tant Emelie )

 

29 April

 

Jag ska börja träna på Sats! Dom ringde mig och har ringt mig som en galning men jag har då aldrig kunnat svara men så ringde dom nyss och den killen som ringt stod då på Stadium och hade ett jätte bra erbjudande om man kom dit. Innebärande att jag betalar bara 250 spen för att bli medlem istället för den vanliga summan på 850. Så jag nappade på en gång. Sedan så betelar jag som vanligt 470 kr tror jag han sa varje månad i ett år för att träna på deras center i haninge. Helt underbart! och jag som velat träna så länge ochkomma igång! jag ringde älsklingen för att berätta vad jag hade gjort och han vart glad och sa jamen detta är vad du vill så gör det! jag svarade ja men jag har ju gjort det, ska bara åka in till deras center i morgon och betala och lämna lite mer uppgifter sedan är jag ready to go! Oh vad jag är glad. Äntligen kan jag börja träna och få min kropp tillbaka samt en bra kondition. Jag känner mig så taggad! Och det bästa är att dom har Mini sats så jag kan åka dit med lillen iskola honom och gå och träna medans han är på deras sk. dagis! Och dom tar emot barn från tre åt och uppåt och William blir tre mån första maj alltså på fredag. Jag är så lycklig just nu :D

C YA

29 April

Mellan klockan 7 och 10:30 hade jag tvätt tid i morse. Ställde min klocka på sju men somnade tydligen om för jag vaknade med ett ryck halv åtta. Då var lillen redan vaken och jag fixade på honom kläder och mig med kläder och bar sedan en stor ikea kasse proppad med kläder och mammas vita tvättkorg fyld emd kläder och då hade jag en korg kvar upe i lägneheten. Tack o lov att jag hade william i bärselen annars ahde det inte gått. Men pga försening och annats strul och att man inte är den vigaste och snabbaste när man har en bebis på sig så vart inte all tvätt trorr. MEN jag lyckades tvätta alla kläderna! och då naturligt vis vart ju inte alla kläderna torra. Fast denna gången så hade jag inte det problemet jag hade innan med vart jag skulle hänga dom. För mamma läser min blogg och hade läst om min provisoriska lösning och det slutade med att när do var här i lördags så fick jag ett tvättställ utav henne som jag ställde upp på balkongen och lätt dom kläderna torka ute. Samt så lktar det fräshare :)

Så här såg det ut :

Tack mamma för tvättstället. Det visade sig vara välbehövt! :)

C ya