O.o

31 Aug

I går var jag så upprörd att jag mådde illa. Bara la mig i sängen efter sista telefonsamtalet och allt bara snurrade. Jag skakade och …  du vet alla har en gräns. Min har blivit överstigen med ljusår. Jag försöker verkligen att hjälpa. Men det finns bara så mycket jag kan säga och göra. Jag ville verkligen finnas där för dig M. Jag ville att du skulle komma hit så att jag kunde få ta hand om DIG.

När jag äntligen somnade i går var jag helt utmattad. Så orolig och fylld av tankar känslor och känslan av maktlöshet. Så frustrerad. Jag ville ju göra ngt. Hjälpa. Tittandes på telefonen hela tiden iafall att du skulle ringa. Ifall , så skulle jag vara vaken för att finnas där. Jag har aldrig hört dig såhär förut … Det är svårt för en att höra …  för du är ju ändå min M.

Bilder

30 Aug

Min svägerska Lija och hennes kille tog en massa bilder på dopet vi var på i mitten av Augusti. Eftersom vi glömde våran kamera hemma så har jag gått och väntat på dessa kort. Och när jag ska sumera ngt så gör jag ju det oftast med ett fint kollage. Så jag och suttit och knåpat lite och här kommer bilderna.

1

2

3

4

5

6

det var dom. Det var verkligen synd att man inte tog egna bilder hade verkligen varit kul att ha. Annars så är det ju söndag idag. Och det är baddax för lillen. Klockan är 10:53 och jag ska snart gå in och väcka Alex och locka med lite gott te. Juste i går så köpte jag två super fina glasburkar med små lock till som jag har mitt socker och en annan Te  sort i. Jätte bra blev det och det passade verkligen in i köket ! Sedan efterjag har väckt Alex så är det matdax för lillskiten. Sedan ska jag ringa fröken Lija och kolla om hon är vaken så att vi kan mötas i handen. Jag tror att denna söndagen kommer vara lika mysig som lördagen i går var.

IMG_2971

C YA

05:44 SöndagWilliam
vaknade och så lade jag honom i våran säng och fick honom att somna om. Märker då att syrran ligger brevid mig. Jag var så trött i går att jag somnade på soffan. Vaknade upp och gick och lade mig. Fick Alex att hjälpa mig att lyfta över William till sin säng. Och nu sitter jag här, helt förstörd.

I går var inte min dag. Jo halva var det men inte på morgonen eller på kvällen men själva dagen var helt okej. Resten sög ju utterpung som pappa sänger :P När vi kom hem från stan så flummade jag och syrran loss på balkongen och på bilderna så ser vi ju riktigt påverkade ut haha. Men men vi Systrarna L kan aldrig se normala ut tillsammans på kort. Thats our thing ;) Här kommer lite smak prov på våra hot and foxy pics! :


Jag visar how it's done..

Syrran gör sig redo för ett eget försök..

Idag åker min bror hem. Och syrran ska till Handen med mig för att färga håret så vi måste åka 10:40 för hon ska vara där 11:00 efter det får manju se om hon åker kommunalt hem eller åker med mamma och pappa.

Kingan är på dejt så han kom inte hem i natt. Verkar som att den dejten gick bra :)

Är så nyvaken att jag typ bara sitter och glor rakt ut och funaderar stark på att lägga mig igen.. Jo jagtror jag gör så.