Mysigt

29 Aug

IMG_2967

kan man beskriva denna dagen. Mycket lugn och mysig. Har uträttat lite ärenden idag som att jag inhandlade min systers födelsedags present inför när hon fyller år i Oktober. Hoppas hon kommer tycka om den. Tycker om att vara ute i god tid. Behöver inhandla en liten sak till pappas present som fyller år dagen innan sedan är han också klar. Handlade god mat till mig och Alex som hans syster snodde med sig resterna av när hon kom hit för en stund sedan.  Jag gjorde för två dagar sedan god potatisgratäng och så idag så stekte vi kyckling och så hade vi till marinerade vitlöksklyftor och god sallad.  Till efterrätt så ska vi ha glass. Chocklad och apelsin. Kommer bli så gott. Jag kan laga god mat :)

IMG_2968

Vi har mest bara njutit av dagen och slappnat av.  Så jag har faktiskt inte så mycket att skriva om.

th_hellokitty30

I morgon ska jag ha en sol dejt med Lija , Alex syster och vi ska fika i handen och sola lite. Ska inför det att vi går och solar ngra gånger i veckan för jag är sååå trött på att vara likblek.  Så det ska bli nice :)

Nu ska vi äta lite glass och titta på en film jag och älsklingen när han har klivit ur duschen. Jag är redan ny duschad så jag behöver bara vänta på honom.

ska vi krypa ner i en ren ny säng.. Mys lördag mmmmmmummma haha Mr S and miss K style.  Oh jag har fått lite 411 angående hur Alex har planerat våran 2 årsdag. Inte många ledtrådar men tilräckligt för att jag ska hålla min nykikenhet tills dess. Det jag vet är super romantiskt så det gör mig super glad. Är så romantisk av mig älskar verkligen sådant. 4 November, oh vad jag längtar dit!

th_2