★Gott nytt år ! ★Idag är det sista dagen på 2009. Lillan är här och hennes hår är fixat och hon är super fin. Jag ska snart välja kläder som jag ska ha på mig och det ska fixas här hemma lite til. Av någon lustig anledning som ser det ut som en tornardo dragit fram när lillen vaknar :P

Alex är och handlar och snart kommer kingan och så ska maten fixas och sedan bara njuta av sista kvällen, vi hr ju världens bästa utsikt så vi kommer se fin fina fyrverkerier utan att ens behöva gå ut och frysa!

Fixa håret??

Hoppas ni alla har en rikgtig fin nyårsafton så ses vi nästa år!


Då åkte saxen fram!

 

William är numera korthårig och inte längre långhårig. Varför undrar ni kanske då. Jo men låt mig berätta från början....

 

Lite tidigare i bloggen lade jag ut en lista av vad att göra. Och där stod det fixa naglarna. Vilket jag gjorde efter jag duschat. Sätter mig vid skrivbordet och tar fram mitt Formar  True Color multidimensions röda nagel lack och målar naglarna. Klar ställer jag lacket långt in tyckte jag på skriv bordet. Så ringer Alex och jag snackar med honom då jag märker att William kommer framtill mig efter att ha lekt för sig själv en stund. Jag vänder mig om för att se vad han vill då jag får en chock.

 

Han är totalt röd i hela ansiktet håret och händerna och grinar illa. Och jag tänker när fan slog han sig jag borde ha märkt det! Tanken på blod får mig genast att må illa och jag minns inte så mycket mer än att jag slängde mobilen på golvet och tog tag i William för att undersöka honom då jag märker att han håller i något. Botten på min nagel lacks flaska. Jag blir jätte arg för att det är farligt ch jag börjar genast tänka har han fått i sig något hur får jag bort detta osv. Helt i chock och panik. Tar honom och lyfter in honom i badrummet och tarbort nagellacket. Sätter honom i sin säng och gör i ordning en flaska välling ifall han fått i sig något så att det dämpas. Jag vet inte  hur jag tänkte jag bara gjorde.

 

Lyfter sedan upp honom och tar bort resten av lacket som jag har missat och hämtar en sax och klipper bort allt det röda kletet han har i håret för det hade jag ingen aning om hur fan jag skulle få bort det och när jag ändå var igång så kunde jag lika gärna klippa resten. Inte så lätt kan jag säga och det ser hackigt ut men det får allt lov att vara.

 

Jag var så rädd och så arg att jag var tvungen att gå och lägga mig. Alex han kom hem fort. Han var och handlade och hann inte handla det han skulle utan glömde vissa saker. Så ha tog hand om lillen och jag somnade en stund och lugnade ner mig men William var på ett upprört konstigt humör som vart bättre när vi båda myste med honom och han fick lite pankakor i magen.

 

Nu ligger han och sover. Han tok deckade. Söt är han med en stor röd fläck i hårbotten. Fan. det börjas nu. Inte lätt med en lite wilding hemma som har klivit in i första trotsen som är så listig och smart som den lilla skiten är. Han är ju så lång med så han når ju mer eller mindre över allt och han vet ju vad vissa saker gör med.  haha ha är underbar och världens lättaste barn så men när han är på fullifanhumör. Då jävlar :D

 

Nej sova sängen? Om 23 timmar är det ett nytt år! Helt otroligt. Vart tog tiden vägen? SNart sötter jag i gång med träningen också. Ska bli så jävla skönt!

 

Hur ska ni fira nyår?

Todolistoftheday!


Som vanligt så har jag mig själv sist. Alltid prio nummer last. Lägga min super trötta lilla gnäll prince och ta tag i mig själv nu när nästan allt annat är fixat.

Leta nappar med mig någon?? :Phar man fixat och sorterat i sovrummet, badrummet och vardagsrummet. Nu behöver jag bara finputsa allt och hoppa in i duschen så är allt klart tills älsklingen kommer hem. Hmm när han nu kommer hem :/