BVC, 11 feb

Så efter en vanlig tröttt natt med massa amning så kom Patricia in och väckte mig klockan tio. Jag var helt död. Men jag fixade mig och lillen och skulle gå igenom dörren då jag blev erbjuden att bli körd. Eftersom jag inte visst vart barnavårdscentralen låg ngnstans så var det skönt att blir körd dit så att man kunde hitta lättare utan att virra bort sig. Kollade på karta i går men fattade verkligen nada så det var tur det :) Hela besöket gick bra men fort. Han har växt 3 centimeter och gått upp 300 gram sedan han föddes vilket är lite över en vecka sedan. En vecka och tre dagar sedan. Så det var bra :) Naveln såg bra ut och hon rengjorde den vilket fick mig att nästan svimma men det gick bra :)
Sedan åkte jag och lillen buss för första gången. Det gick också jätte bra. Ska lägga upp en liten bild som bevis senare ^^ Det var annars skönt att vara ute idag. Vädret var varmt och soligt och det var riktigt fint ute. Jag verkligen njöt. älskar när solen är framme, det gör mig på ett jätte bra humör. Sedan när vi kom hem så deckade båda två från klockan var halv ett, ett till halv sju ca. Så det var nice. Kändes skönt att få sova längre än bara två ½ timma i taget.

Nu har han fått massas mat i magen plus nya kläder för han kissade ner dom andra och hickan har äntligen slutat så nu sover han sött. Jag har också fått god mat i magen och känner att det vore inte helt fel att krypa ner och mysa lite men det blir väl mer så att jag får krypa ner med en bok eller ngt. Dom senaste dagarna så har jag läst böckerna från Twilight filmen. Fick tre stycken från alex i julklapp detta året :P Fick dom samtigt som mina födelsedags presenter. Har läst ut två stycken nu och började på den 3 idag inte för att jag hann så långt innan jag somnade då men men. Blir la så att jag lägger mig och läser den så långt jag orkar med idag. Ngt annat vettigt har jag inte för mig förutom att ta hand om William. :D Mammas lilla gris ^^

Hoppas också jag orkar upp i morgon och kommer i tid till läkaren med lillen. Jag lyckades idag men det funkar inte så bra med morgontider för det är då vi sover. Suck men det går nog bra.

Neh, sängen lockar haha

C YA