29 Januari

Jag citerar min syster från hennes blogg : ” Har även fått något som kallas Resfeber enligt Adam. Jag är helt sinnessjukt rädd för att flyga nu. Det där jumbo planet och jag är för närvarande inte bästa polare. Jag lär skita på mig av rädsla när vi kliver på planet den 10:e.
Men en stor sup innan och jag borde vara Ok.
Mitt enda problem är ” —–” det är vad han hittils kommer att heta. Han är planerad att ploppa ur min systers mage den 8:e… mm ni kan se problemet bakom kröken…
Jag vill se barnet innan jag åker, medans han fortfarande är liten. När jag kommer hem från Thailand är han redan 2 veckor gammal. Inte liten längre med andra ord, inte ny i världen. He´s a oldie.
Jag går varje dag och bönar och ber att den lille helst ska ploppa ut lite tidigare än tänkt så jag hinner träffa min systerson.  Ego, jag vet. Meen jag Vill!
Vet några av er där ute tipps för att få bebisen att komma ut fortare så Berätta!! Så ska jag se till att föra dem vidare och utföra dem på min syster. Om lagen godkänner =)
Åh denna väntan är Så jobbig.
O folk säger att det är tufft att vara gravid.. ehm vi som väntar då?! Mhm där har du jobbighet (fann inget bättre ord)

Ne ska iväg och jobba lite till.. Come baby baby..”

Nädå ingen större press på migsom mamma som ska föda ut lill killen haha. Men jag fattar poängen och jag tycker hon är söt som skriver så som hon gör. Hoppas nu bara att han kommer ut som han ska och inte går över tiden. Fast jag har fått ”känningar” så jag ska bara hålla ut i två dagar till sedan får han ploppa ut och då lär syrran bli glad :)

Var och fikade med Marre i går inne i stan och som vanligt så fikade vi på donken. Vet inte varför men vi hamnar alltid där. Haha våran grej :P hade jätte kul, kikade i butiker och jag försökte desperat att hitta ngt åt Alex men hittade absolut ingenting. Jag fick tillslut en ide som jag nu har fnulat på så jag ska ut på spaning igen. Men då var det för sent för då var det tio min kvar tills affärerna stängde. Så typiskt! Men jag fick en trevlig dag/ eftermiddag med en tjejkompis jag inte träffat på ett bra tag. Ont ont ont i fötterna hade jag dock. Var helt uppsvullna när jag kom hem till Alex igen. Gottade ner oss och såg på den senaste Bond filmen. Tyckte den var rätt bra. Natten dock var jobbig så i morse klev jag upp för att Alex skulle få sova.

Nu har jag och mamma och lille bror sutit och kolla på Ghost Whisperer som har fått sig en knorr och ätit donken mat  :) Super mys. Börjar känna mig små trött så jag ska väl snart sova. Tror jag. ;)

C YA