31 januari

And so its over. Min födelsedag vart ganska mixad. Jag somnade vid fyra. Vaknade vid tolv var all för slut för att orka kliva upp. Tog mig i kragen vid ett och satte på datorn. Det slutade med att jag satt i telefon och pratade med ngn som behövde det. Sedan så började jag med städningen hemma med mormor på luren och vi snackade ganska länge. Dammade av hela entre planet, över våningen plus jag tog båda tolaletterna. Jag var helt slut efter allt böjandes. Jag kände mig jätte stressad för jag hade inte ätit sedan jag klev upp gästerna skulle komma snart jag ville bara vila och jag såg ut som skit. Jo jag var jätte lycklig. Men nu hade jag hjälpt mamma iaf. Så när jag ska ta en välbehövd pause, jag hade sparat min  sista cigg hela dagen och när jag nu skulle ut så hittar jag inte mitt paket! Någonstans! Jag vart helt knäckt. Slutade i tårar på sängkanten och kände att nä fan.

Jag har varit duktig gjort ngn annan en tjänst på MIN födelsedag som tagit fan hela dagen. Stressat och fan inte ens hunnit göra mig själv till människa och jag kan fan ine ens få röka en jävla cigg?!?! Min sista jävla cigg för sedan var dom slut! Det brast. Så mamma sprang runt och letade efter dom och kollade över allt sedan började syrran springa runt och jag satt och grät. Ganska patetiskt men men just då var det hela världen för mig. Till slut åker pappa och syrran för att köpa snabb mat för att kasta i oss innan alla kom och då skulle dom köpa ett nytt till mig istället. Då vart jag lite gladare, tog mig i kragen igen och gjorde mig i ordning.

När jag har fått i mig halva min hamburgare kommer alla. Jippi, nej jag kände mig inte alls stressad… Men det lugnade ner sig och jag fick sitta och ta det lungt och skratta lite och se när min lill kusin Lucas busade omkring. Men tillslut så vart jag så trött att jag egentligen bara ville att alla skulle åka hem så jag fick gå och lägga mig. Dom drog sig ganska snart. Men pga andra saker så kunde jag inte gå och lägga mig förrens alla saker för i morgon var planerade. SUCK. Så vart man över trött och satt och tittade på tv med mamma och sedan satt hela familjen och tittade på tv och nu är klockan allt för mycket jag jag borde inte ens blogga men jag kände att jag behövde det. Men men det var en trevlig dag men mycket sress bara.. hoppas nästa år blir bättre.

Ska kliva upp allt för tidigt i morgon. Plocka upp syrran, släppa av henne i täby och sedan åka in mot skeppsbron i morgon för att där bli upplockad och åka vidare mot ett dop. Efter det så ska man fira lillan tror jag eller så ger jag bara henne presenterna från oss och sedan ska jag ta det lugnt.  Det ska bli så skönt. Om jag på ngt vis blir stressad så kommer jag bara helt sonika åka hem igen. Jupp.

Nu ska jag mysa ner mig med lite musik, lugna ner mig och förhoppningsvis sova lugnt tills klockan ringer. Btw jag tittade runt på bilder på datorn och insåg att folk har en förkärlek med att ta bild på mig när jag sover :P Haha är kommer två stycken. Tänker inte lägga ut alla för det blir endel.

Men men jag kan då lätt påstå att man ser inte fy ska ut när man sover. Själv tycker jag att jag ser rätt mysig ut haha ;) Fast det är mig, det där med att sova så jag gillar det ändå. Det är sött när ngn tar kort på en när man sover. Har kort när jag sover med lillan som alex har tagit. Super sött av han :) Men nu ska jag sova haha God natt ! 

C YA