Ut i det gröna
31 Jul


I dag så var det fint väder lite till och från så jag tog med mig lillen och en filt med lite gott och så gick vi ut till baksidan. Vi har en gigantisk gräsmatta med en massa lekstationer och träd bakom vårat hus. Man ser rakt ner på allt från vardagsrumms fönstret. Ungarna älskar att leka där.  Så med två väskor och en liten kylväska så la jag ner William på gräset och så tog jag fram hans leksaker och så låg vi där i solen. Men han vart trött men det var för mycket runt om kring men jag lade min tröja över honom men det gick inte. Så pratade jag en stund med min mormor ringde och frågade hur det var med henne. Det är ännu dåligare väder på västkusten än vad det är här uppe. Det regnar typ konstant där nere. Kul slut på sommaren -äh inte.

IMG_2463(es)IMG_24658(es)

Men efter en stund försvann solen och William ville inte alls sova ute som han annars tycker om så jag packade i hop och skulle gå när tre små flickor kommer fram och frågar hur många år han var och så pratar jag lite med dom och dom frågar snällt om dom får klappa honom och då står runt honom och säger hur söt han är och William bara ler som den lilla charmören han är :D Jag hade sett två av dom när jag har varit ute med Lillan men det var en som jag inte kände igen men hon var bara på besök hos sin mormor så det är nog inte så konstigt.

Efter det så gick vi hem och nannade kudden och Han var så mysig och låg och klappade väldigt mjukt och skulle pilla och ligga så nära nära. Super mysigt! Vaknade av att Alex kom hem av en puss i pannan ^^

My world vs the real world

30 JulVärlden omkring mig känns som silke. Det allra finaste sort.

Jag å andra sidan känner mig som en törnbuske och

hur mycket jag än försöker väja mina taggar

innåt så lämnar jag ändå revor i det vackra.

Vart är min "on" knapp?
30 Jul


Vaknade typ vid åtta i morse av att william vaknade. Tog honom och så somnade vi om båda två gasnksa snabbt. Han vaknade igen vid 10 tiden och jag ville verkligen inte kliva upp så det vart en flaska och lite bus sedan så sov vi till 13.00. och William ville inte alls vakna det syntes men han var för nyfiken på vad mamma gjorde så han vaknade iaf.  Åt frukost medans jag matade honom med gröt. Sedan började jag röja medans han lekte med leksaker inne åp sitt rum. Han har börjat försöka ta sig över dörrtrösklar nu men det är lite läskigt fortfarande. Annars så far hna runt som en lite fart dåre. Man hinner knappt med honom ibland. Men han har sina favorit ”måste stanna och pilla” ställen så man kan lista ut ganska fort vart han kan han tagit vägen :D

tabort

IMG

Nu är disken tagen iaf. ska bara få det fixat i övriga rum utom lillans för det är städat och fint. Sedan har jag smått börjat söka jobb. Har sökt tre st just for fun really och nu får vi la se vad som händer. Ush jag vill verkligen ut och göra ngt men jag orkar inte ta mig i kragen och gå ut frivilligt. Det är så hemskt.

Jag känner inte ens för att snacka..Vill bara krypna ner i min säng med hörlurarna i öronen och vrida upp musiken och glida in i min bubbla och stanna där ett tag. Men det kan jag inte. Eller jo när lillen har gått och laggt sig för natten men det är inte samma sak.

Nej nu vill lillen ngt han ligger och gnyr och tittar konstigt på mig.. :(