Ut i det gröna
31 Jul


I dag så var det fint väder lite till och från så jag tog med mig lillen och en filt med lite gott och så gick vi ut till baksidan. Vi har en gigantisk gräsmatta med en massa lekstationer och träd bakom vårat hus. Man ser rakt ner på allt från vardagsrumms fönstret. Ungarna älskar att leka där.  Så med två väskor och en liten kylväska så la jag ner William på gräset och så tog jag fram hans leksaker och så låg vi där i solen. Men han vart trött men det var för mycket runt om kring men jag lade min tröja över honom men det gick inte. Så pratade jag en stund med min mormor ringde och frågade hur det var med henne. Det är ännu dåligare väder på västkusten än vad det är här uppe. Det regnar typ konstant där nere. Kul slut på sommaren -äh inte.

IMG_2463(es)IMG_24658(es)

Men efter en stund försvann solen och William ville inte alls sova ute som han annars tycker om så jag packade i hop och skulle gå när tre små flickor kommer fram och frågar hur många år han var och så pratar jag lite med dom och dom frågar snällt om dom får klappa honom och då står runt honom och säger hur söt han är och William bara ler som den lilla charmören han är :D Jag hade sett två av dom när jag har varit ute med Lillan men det var en som jag inte kände igen men hon var bara på besök hos sin mormor så det är nog inte så konstigt.

Efter det så gick vi hem och nannade kudden och Han var så mysig och låg och klappade väldigt mjukt och skulle pilla och ligga så nära nära. Super mysigt! Vaknade av att Alex kom hem av en puss i pannan ^^