29 Mars

Äntligen så sover han. Stackars liten. Mamma och pappa skulle iväg på 40 års fest. Och jag skulle då vara barnvakt åt min lille bror. Så efter dom hade åkt halv sju så vaknade lillen av jätte magknip och det höll i sig i tre timmar. Han var helt slut och förstörd när verken äntligen gav med sig så han somnade på stört. Själv hade man då inte ätit på hela dagen och var själv helt färdig. Det tog ett tag innan jag kunde varva ner och fungera normalt. Men runt tio tiden mådde jag bra igen. Pratade med älsklingen och åt lite till och tittade på keeping mum på fyran i lugn och ro medans brorsan satt och spelade. Men när klockan nu närmade sig tolv så tyckte jag att nu är det dags för sängen och då vart det mycket protester. ” Vi skulle titta på film ju?” Öh va? det hade jag inte hört ngt om. Isådanafall  så hade han kunant kläcka ur sig det tidigare för jag viste fan inget. Så det vart sura miner och kommentarer. Men vad kan jag göra åt det? När jag inte viste ngt från början? Dom hade bara köpt hem lite gott och that’s it. Aya what ever.

Undrar om jag ska vara vaken tills päronen kommer hem eller om jag ska lägga mig? Dom lär ju komma hem nu eller om två timmar. Ganska på pickalurven :)

Har lite annats at prata med mamma om men det kan jag ta i morgon. Nu ska jag röka och prata färdigt med Alex. Får se om William sover vidare eller om han valnar snart? Hmm hoppas på att han sover ett bra tag till.

C YA

27 Mars

Har inte uppdaterat på länge. Jag vet, men både jag och lillen har varit tokförkylda och är fortfarande förkylda. Då har man inte ens orkat tänka på ngt annat än att vara mamma och sova äta. Typ, så det har varit sista prioritet. Sedan har jag packat ner 80% av mitt rum inför flytten så jag bor i kartonger nu. Har inte haft orken att packa ner det lilla som finns kvar. Sen har jag betat av saker på ”måste göras innan flytten listan” som jag har. Och det var en del saker. Som att fixa ett gemensamt konto med älsklingen, nu är det gjort. Det ända skumma är att han har fått ett kort till kontot men inte jag?! Måste kolla upp det där. Sedan varit hos försäkringskassan och fixat med sjukpenningen  och andra saker. Så snart får jag dom pengarna med. Välbehövligt kan man väl säga. Vi kan också hämta nycklarna nu till lägenheten. Älsklingen ska dit på måndag och hämta dom :) Samt att nu har datumen kommit ut när vi kan gå in på tallink/silja och beställa biljetterna för kryssen i sommar. Man har ju gått som på nålar för det där. Om man ska ha råd eller inte. För biljetterna tar slut snabbt! Och tänk om man då inte har tillräckligt? Men det är inga problem nu när vi vet :D

Allt går så bra nu så jag känner mig mer lättad för var dag som går.. Så det är otroligt skönt. Det pirrar i hela mig nu och jag känner mig som nästan nyförälskad.  Vilket är en skön känsla i sig :) Och själva vetskapen att om fem dagra, 5! Så flyttar jag! Oh vad jag längtar! Känns som att hjärtat går i hundra åttio när jag tänker på allt soom har med flytten att göra. Det ska också bli jätte spännande att sova där första natten. oh jag känner hur pulsen skenar :P det ska bli såååååå KUL!

Var på voffel fika i går hos syrran. Det var trevligt. Jag äter ju då inte vofflor så jag åt kaka ochh glass. Men det gick det med. Kollade på Björn Gustavsson’s film. Alltid lika kul att titta på. :)

Men nu ska jag gå ner och titta om tvätten är färdig och hänga upp den nu när lillen sover igen. Min barnmorska kulle ha ringt mig idag men det har hon inte gjort. Hmm Aya får la höra av mig på måndag till henne.

Aya nu fick ni en liten uppdatering iaf.

C YA

27 Mars

Så var nere och tittade till tvätten men den var inte klar och lillen sover fortfarande så jag tittade runt på folks bloggar. Alltid lika kul. När jag är inne och läser Natacha Peyre’s blogg: This is Natacha Peyre http://www.improveme.se/Natacha ringer syrran och undrar hur många gäster som planeras att bjudas in till dopet och jag ger henne en ungefärlig siffra och hon meddelar då att dom ska fixa inbjudingskorten idag! Yay! Då kan man börja skriva på dem idag och få ut en del tills på måndag. Känns jätte bra. Då håller det på att fixa sig med. Varit lite halv nojjig i frågan om inbjudningarna kommer komma ut i tid innan dopet så folk hinner höra av sig ifall dom kan eller inte. Visserligen är tiden knapp eftersom det vart ett panik dop men nu ser det ut att lösa sig iaf :)


Ska ringa och jaga på älsklingen att fixa fram adresser till dom människorna från hans sida av släkten som ska bjudas in. Vore ganska bra. Vill sedan innan dopet se halft fräsh ut så det blir färgning av hår och solning. Vill inte se ut som ett lik på alla korten sedan.. Oh no! Drar med mig älsklingen till Karlaplan. Så får vi båda lite färg och kommer att se bra ut. Det vet jag att han vill haha :)

Fan jag som har en bra dag idag och så har vädret ingen bra dag alls! Går man ut så blåser man garanterat bort. Så det är ingen ide.. Det är grått och kallt och INGEN sol för fem öre. Jag är besviken. Om det ändå kunde vara så fin dag som det var igår? Jag vill att solen ska skina! * stampar med foten och ser jätte surig ut* Inte för att det hjälper men men… jag lägger ut en bild på hur det ser ut när solen skiner på förmiddagen annars på baksidan, så får jag sol iaf ! :P

C YA