27 Mars

Har inte uppdaterat på länge. Jag vet, men både jag och lillen har varit tokförkylda och är fortfarande förkylda. Då har man inte ens orkat tänka på ngt annat än att vara mamma och sova äta. Typ, så det har varit sista prioritet. Sedan har jag packat ner 80% av mitt rum inför flytten så jag bor i kartonger nu. Har inte haft orken att packa ner det lilla som finns kvar. Sen har jag betat av saker på ”måste göras innan flytten listan” som jag har. Och det var en del saker. Som att fixa ett gemensamt konto med älsklingen, nu är det gjort. Det ända skumma är att han har fått ett kort till kontot men inte jag?! Måste kolla upp det där. Sedan varit hos försäkringskassan och fixat med sjukpenningen  och andra saker. Så snart får jag dom pengarna med. Välbehövligt kan man väl säga. Vi kan också hämta nycklarna nu till lägenheten. Älsklingen ska dit på måndag och hämta dom :) Samt att nu har datumen kommit ut när vi kan gå in på tallink/silja och beställa biljetterna för kryssen i sommar. Man har ju gått som på nålar för det där. Om man ska ha råd eller inte. För biljetterna tar slut snabbt! Och tänk om man då inte har tillräckligt? Men det är inga problem nu när vi vet :D

Allt går så bra nu så jag känner mig mer lättad för var dag som går.. Så det är otroligt skönt. Det pirrar i hela mig nu och jag känner mig som nästan nyförälskad.  Vilket är en skön känsla i sig :) Och själva vetskapen att om fem dagra, 5! Så flyttar jag! Oh vad jag längtar! Känns som att hjärtat går i hundra åttio när jag tänker på allt soom har med flytten att göra. Det ska också bli jätte spännande att sova där första natten. oh jag känner hur pulsen skenar :P det ska bli såååååå KUL!

Var på voffel fika i går hos syrran. Det var trevligt. Jag äter ju då inte vofflor så jag åt kaka ochh glass. Men det gick det med. Kollade på Björn Gustavsson’s film. Alltid lika kul att titta på. :)

Men nu ska jag gå ner och titta om tvätten är färdig och hänga upp den nu när lillen sover igen. Min barnmorska kulle ha ringt mig idag men det har hon inte gjort. Hmm Aya får la höra av mig på måndag till henne.

Aya nu fick ni en liten uppdatering iaf.

C YA