27 Mars

Så var nere och tittade till tvätten men den var inte klar och lillen sover fortfarande så jag tittade runt på folks bloggar. Alltid lika kul. När jag är inne och läser Natacha Peyre’s blogg: This is Natacha Peyre http://www.improveme.se/Natacha ringer syrran och undrar hur många gäster som planeras att bjudas in till dopet och jag ger henne en ungefärlig siffra och hon meddelar då att dom ska fixa inbjudingskorten idag! Yay! Då kan man börja skriva på dem idag och få ut en del tills på måndag. Känns jätte bra. Då håller det på att fixa sig med. Varit lite halv nojjig i frågan om inbjudningarna kommer komma ut i tid innan dopet så folk hinner höra av sig ifall dom kan eller inte. Visserligen är tiden knapp eftersom det vart ett panik dop men nu ser det ut att lösa sig iaf :)


Ska ringa och jaga på älsklingen att fixa fram adresser till dom människorna från hans sida av släkten som ska bjudas in. Vore ganska bra. Vill sedan innan dopet se halft fräsh ut så det blir färgning av hår och solning. Vill inte se ut som ett lik på alla korten sedan.. Oh no! Drar med mig älsklingen till Karlaplan. Så får vi båda lite färg och kommer att se bra ut. Det vet jag att han vill haha :)

Fan jag som har en bra dag idag och så har vädret ingen bra dag alls! Går man ut så blåser man garanterat bort. Så det är ingen ide.. Det är grått och kallt och INGEN sol för fem öre. Jag är besviken. Om det ändå kunde vara så fin dag som det var igår? Jag vill att solen ska skina! * stampar med foten och ser jätte surig ut* Inte för att det hjälper men men… jag lägger ut en bild på hur det ser ut när solen skiner på förmiddagen annars på baksidan, så får jag sol iaf ! :P

C YA