28 Maj


Min söta bebis. Idag var vi och tittade på lillan i Jordbro. Hennes dagis hade en utställning där på deras bibliotek i Jordbro centrum. Barnen sjöng och hade gjort hattar och masker och halsband med glitter och annat. Deras utställning var jätte fin fast det var lite svårt att se allt för det var så mycket folk. Lite tråkigt. Efter utställningen så gick vi, alla föräldrar och barn till dagiset och åt grillade korv med saft och kakor. William var jätte duktig och satt i vagnen jätte snällt. Men lillan vart trött i benen och lillen ville komma upp på armen så hon fick sitta i vagnen och dricka en festis och vila lite. Så bra nu när William bara använder sitt delen. Han använder inte liggsattsen längre. Det är för trångt och sedan så avskyr han att ligga ner. Så lillan satt bra i vagnen fast hon är lite för stor för den. När vi väl kommer fram till dagiset och William fick syn på alla barnen så vart det spring i benen på honom och han vart helt till sig! Munnen gick i ett på honom och han skulle stå och hans huvud for fram och tillbaka. Var riktigt kul att se. Tyvärr så glömde vi kameran hemma så det vart inga bilder från idag.

Vi satt och fikade en stund och När vi satt där kom Stefan och hans barn. Han är Lillans mammas kille och han skulle hämta henne från dagis. Men lillan ville följa med oss hem så vi sa att hon kunde få komma hem till oss en stud i morgon istället och det ville hon. Så sa vi hej då och så begav vi oss hem och handlade lite mat på vägen. Skulle ha tränat i kväll men är helt slut. Så jag gick in på nätet och avbokade den. Har god lust att krypa till sängs men klockan är halv nio. Somnar jag nu så vaknar jag klockan 2 i natt. Inte så lyckat kanske. William somande in lugnt idag utan tutte igen så det var bra. Det känns bra att han har börjat lära sig att somna in själv och att det funkar. Ibland under protest men oftast lugnt. Mammas lilla gris ^^

Alex sitter och spelar Wanted på X boxen och det ser rätt shysst ut. Funderar på att läsa lite en stund och fördriva tiden tills klockan blir 22 så man kan nanna kudden. Massa tankar går igenom huvudet just  nu; Om exakt en vecka så sitter jag och älsklinegn på en båt på väg till Riga och gör oss festar gärnet förmodligen snygga och sexiga. Jag ahr ju lite ångest över min kropp fortfarande. Och är inte helt säker på hur jag ska se ut. Vilken sminkning det blir och hur jag ska ha håret. Sedan eftersom William så lägligt har fått tänder hur han kommer ha det hos mamma och pappa dom två dagarna vi är borta. det är från torsdag eftermiddag till lördag morgon. Båten går 17.00 och kommer in till stockholm igen 09.30. Plus eftersom jag inte kommer att ha ngn bebis som suger ut mjölken ur brösten så kommer dom vara spräng fyllda och ömma. Så jag kommer gå omkring med tusen tankar om hur han har det om han är glad ledsen, om det funkar att få honom att somna hur mamma kinkig han kommer att vara osv. Jag kommer ju inte kunna ringa dom men jag vet att pappa kommer kunna ringa till mig och jag vet inte hur jag kommer att reagera om jag hör honom gråta i bakgrunden… :(

Ursh. Nej, måste packa lite till honom så att det är fixat tills dess. Pluss packa lite av våra grejer. Så att det åtminstonde är på börjat. Mmhmm. Guud vad off jag känner mig. Jävla facebook vill inte heller funka. Nu skiter jag i detta.

C YA

 

Ps. Till syrran, detta är en fet bebis ! William kommer ALDRIG ens i närheten bli så fet. Appropå den diskutionen vi hade.  Titta på denna bilden med babyn och hunden. Denna bebis kan man kalla degklump utan problem. BIG diff :P That’s a FAT baby!:D


 

27 maj

Klockan är nio och jag har precis fått William att somna om. Han vaknar alltid på morgonkvisten men somnar sedan när han fått lite uppmärksamhet och gos samt lite mat och tutte. idag vaknade han som vanligtpå bra humör och låg i sin randiga pyjamas och bubbla och skrattade. Arwen hörde oss och kom insmygandes och satte sig hos oss i sängen.

Det var meningen att hon skulle till dagis idag men Alex skulle iväg jätte tidigt till jobbet och hon ville verkligen inte kliva upp då så eftersom jag ändå är hemma så sa jag att hon kunde vara här underdagen så kan vi gå ut och leka och sedan kan christoffer och han köra hem henne till Amanda sen efter jobbet. Det kommer bli super fint väder ute så då kan hon lika gärna vara hemma plus hon är så sällan här.

Nu ska jag äta lite frukost sedan klä på lillan och fixa mig sedan får vi se när lillskiten vaknar så kan vi går ut. Kanske äta lunchen ute idag? det vore kul. Sätta sig på gräsmattan på baksidan av huset. Där är det jätte fint plus det finns en jätte stor klätterställning där. Hmm vi får se vad vi gör men ut ska vi absolut!! Här kommer lite bilder på william. Jag kunde äntligen lägga in lite bilder från mobilen till datan i går. Så här glad var har i förrgår :)

C YA

27 maj

Nu när William håller på att få tänder så är han extremt kinkig. Han vill inte alls vara själv och sitta i stolen funkar i små korta stunder sedan vill han komma upp och vara på ngns arm eller sitta och stå med ngn. Det är närhet till max. Det är så jobbigt och energi krävande för honom det syns verkligen. Och på kvällarna när det har vait en jobbig dag somnar han ofta helt utpumpad. Idag var han vaken länge. Klockan är 20 över 11 och han har inte somnat ännu utan ligger i sängen och gurglar och försöker med alla medel att hålla sig vaken. Det kommer sluta med tutte om han inte lyckas somna själv. Problemet är bara att pga tänderna och att det kliar i munnen på honom så suger han oftast längre än han behöver och då få man försöka med nappen. Ibland tar han den ibland inte. fast det är bra att han har börjat med den åtminstonde. Men jag kikade in och plutten somnade själv utan problem. Så duktig :)

Idag sov vi alla till sent. Alex var hemma pga hans rygg. Stackarn kunde inte ligga ner utan ar vaken till sent innan han kunde få lägga sig ner och försöka sova i natt. Ingen utav oss har haft ngn ork att plocka och ha oss i lägenheten på ett par dagar så idag gjrode vi ett litet ryck och resultatet var bra :)

Syrran ringde idag med och vi snackade länge och fulade oss på nätet. Måste passa på att säga grattis till henne och hoppas att det nya blir bra och funkar för henne.

Måste lägga mig om en stund och försöka sova vilket inte gick i går för jag fick ingen ro i kroppen. Men idag måste jag för jag ska träna i morgon. Plus vi ska till lillans dagis för att senare åka till ett bibliotek med alla barnen för att titta på deras utställning på saker som dom har gjort. Men det är innan, jag ska träna efter på kvällen.

Här kommer en liten bild på William när han hade haft en riktigt kinkig dag och välkomnade nappen för fulla muggar. Han hade knappt fått in den i munnen förrens han slocknade. Så slut var han. Plutten…

C YA