27 maj

Klockan är nio och jag har precis fått William att somna om. Han vaknar alltid på morgonkvisten men somnar sedan när han fått lite uppmärksamhet och gos samt lite mat och tutte. idag vaknade han som vanligtpå bra humör och låg i sin randiga pyjamas och bubbla och skrattade. Arwen hörde oss och kom insmygandes och satte sig hos oss i sängen.

Det var meningen att hon skulle till dagis idag men Alex skulle iväg jätte tidigt till jobbet och hon ville verkligen inte kliva upp då så eftersom jag ändå är hemma så sa jag att hon kunde vara här underdagen så kan vi gå ut och leka och sedan kan christoffer och han köra hem henne till Amanda sen efter jobbet. Det kommer bli super fint väder ute så då kan hon lika gärna vara hemma plus hon är så sällan här.

Nu ska jag äta lite frukost sedan klä på lillan och fixa mig sedan får vi se när lillskiten vaknar så kan vi går ut. Kanske äta lunchen ute idag? det vore kul. Sätta sig på gräsmattan på baksidan av huset. Där är det jätte fint plus det finns en jätte stor klätterställning där. Hmm vi får se vad vi gör men ut ska vi absolut!! Här kommer lite bilder på william. Jag kunde äntligen lägga in lite bilder från mobilen till datan i går. Så här glad var har i förrgår :)

C YA