27 maj

Nu när William håller på att få tänder så är han extremt kinkig. Han vill inte alls vara själv och sitta i stolen funkar i små korta stunder sedan vill han komma upp och vara på ngns arm eller sitta och stå med ngn. Det är närhet till max. Det är så jobbigt och energi krävande för honom det syns verkligen. Och på kvällarna när det har vait en jobbig dag somnar han ofta helt utpumpad. Idag var han vaken länge. Klockan är 20 över 11 och han har inte somnat ännu utan ligger i sängen och gurglar och försöker med alla medel att hålla sig vaken. Det kommer sluta med tutte om han inte lyckas somna själv. Problemet är bara att pga tänderna och att det kliar i munnen på honom så suger han oftast längre än han behöver och då få man försöka med nappen. Ibland tar han den ibland inte. fast det är bra att han har börjat med den åtminstonde. Men jag kikade in och plutten somnade själv utan problem. Så duktig :)

Idag sov vi alla till sent. Alex var hemma pga hans rygg. Stackarn kunde inte ligga ner utan ar vaken till sent innan han kunde få lägga sig ner och försöka sova i natt. Ingen utav oss har haft ngn ork att plocka och ha oss i lägenheten på ett par dagar så idag gjrode vi ett litet ryck och resultatet var bra :)

Syrran ringde idag med och vi snackade länge och fulade oss på nätet. Måste passa på att säga grattis till henne och hoppas att det nya blir bra och funkar för henne.

Måste lägga mig om en stund och försöka sova vilket inte gick i går för jag fick ingen ro i kroppen. Men idag måste jag för jag ska träna i morgon. Plus vi ska till lillans dagis för att senare åka till ett bibliotek med alla barnen för att titta på deras utställning på saker som dom har gjort. Men det är innan, jag ska träna efter på kvällen.

Här kommer en liten bild på William när han hade haft en riktigt kinkig dag och välkomnade nappen för fulla muggar. Han hade knappt fått in den i munnen förrens han slocknade. Så slut var han. Plutten…

C YA