Kvällens höjdpunkt?
Vi åt donken. Fast jag fick som vanligt en cheesburgare över men den är ju bara att kasta eftersom ingen i den här familjen äter kalla burgare.. Men inte dåligt, Pizza i går och donken idag :P

Nu ska jag leka vidare pånätet, kolla bloggar, garva lite, röka och sedan krypa till sängs. Hoppas att jag sover bättre i natt än vad jag gjorde i går.

Undrar vad jag och lilleman ska göra i morgon??

Bada gjorde vi idag tillsammans och det var verkligen jätte kul. William plaskade som aldrig förr och verkar inte alls tycka att det är läskigt. Han plaskade på som om han inte gjort något annat. :) Haha min sötnos. Men vi kom inte ut idag för vädret var så trist. Men det kanske vi kan göra i morgon?
Ändrade planer

Hej allesammans. Skulle ju vart hemma nu men det är jag inte. Jag är hemma hos mina föräldrar.Åkte hem men när jag och mamma kom dit så packade jag lite mer saker tog med mig lillen och så åkte vi igen. Vet ej hur länge jag ska vara här. Men ja så jag kommer inte blogga så mycket nu när jag inte har en egen dator till hands. Trist men vad kan man göra? Hoppas ni alla hade en trevlig helg och en trevlig första advent!

Förberedelser
Nu har jag just klivit ur duschen och ska föna håret sätta på mig ansiktet osv. Lillen ligger och sover Alex ligger och sover en stund så han orkar med William resten av dagen. Jag kommer åka härifrån ca fem så jag har mindre än fyra tmmar på mig att få mig snygg. Kommer ta med mig kameran och ta lite kort med. Hoppas bara inte jag fryser ihjäl när jag kommer ut bara efter som det jag kommer ha på mig är ganska tunt. :/

Skriver väl mer kanske på söndag eller något. Ha en trevlig helg!