Så..
Nu är jag hemma hos mamma och pappa. Kvällen började bra. Dagen började bra. Det började med att svärmor kom och hämtade oss. Åkte hem till svärfar och så åkte jag och William och Patrica till berga. Packade ur bilen och vinkade vi hej då. Mamma kom hem och vi åkte och hämtade syrran i Vaxholm för hon mådde inge bra och så lämpade vi av henne och åkte ohc hämtade lillan på dagis.

Åkte vidare till Trevehallen och handlade och där mötte vi pappa. Åkte hem och så satte sig lillan och tittade på film. Jag gick och mötte Alex vid bussen och så åt vi middag. Då ringer farfar och undrar om vi vill komma på fika så vi gör oss i ordning och så åker vi dit. So far so good... Vi är där och fikar och lillan far runt. William låg och sov upe i deras sovrum. Så ringer Alex telefon. Då har M. En kompis till oss sjuknat in ordentligt så då skulle svärfar åkta från haninge och åkte till berga om det var något men det skulle ju ta 45 min och då sa mina föräldrar att fan vi är ju närmare så mamma åkte med Alex och så körde dom in M och Alex syster till sjukan.

kvällen slutade inte så jätte bra och nu så kommer min svägerska då sova här i natt. Fullt hus kan man ju lugnt säga. Båda barnen sover och jag och pappa sitter i källaren och snackar och han tycker nu att jag är jävligt osocial om jag ska citera gubben :D

får se hur det hela slutar men det var min fredag än så länge...