Slowmotion " Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej"
William har kommit in i en fas då han kladdar så mycket han kan varje lite svätt eller klick med mat eller yoghurt eller spild mjölk tycker han är jätte kul att peta smeta och utforska. Speciellt när han ska stoppa skeden för att sakta föra dit sitt pekfinger och försiktigt peta ner det i skeden och gojsa runt. Har man extra mycket tur så ska allt hellst hamna i knät för då ser han det mycket bättre och kan pilla mer :)

Det ser ungefär ut så här mina vänner :Eller såhär:
Eller när han pillar på andra saker jätte fokuserad :William i sin piller period. Haha inte för att man ser så mycket av kladdet när bilderna är så små men aya det är mega kladdigt :P

Slött, slö, ännu mera seeg.
Lördag. Det är lördag. Och jag har inga direkta Halloween planer. Hade varit kul om man hade haft det men det har man ju inte. Idag vet jag att jag ska städa lite till tvätta lite till och göra allt annat vardaglit och läsa ut mammas bok. Åh eller så börjar jag med den?


Sedan har jag ju sagt att jag köpt nya stövlar som jag verkligen gillar skarpt. Och det är dessa. Lite pirat stuk över dem. Burkar alltid köra på svart men när jag kollade upp dessa så bestämde jag mig för att nej svart är inte så snyggt i år och brunt är mer fresh. När jag prövade dem så satt dom perfekt. Sedan var det tur att jag redan bestämt mig för den bruna färgen för en tjej som jag känner har dom i svart. Inte så kul att ha lika dant som sina polare right? Nope.Alex tyckte dom så skitnsygga på och dem gjorde mig riktigt snygg! Yes me like!

Man kanske ska sätta på sig lite kläder? Eller ska man mysa ner sig i soffan i bara täcket och tänka på vad man vill ha till frukost framför tv:n? Bara ta det lugnt idag låter som en toppen ide. Ska bara få upp min man först. Haha önska mig lycka till ;)


Follow up
här fint lyser min lilla pumpa upp höstmörkret. Söt va?