zZzZzZzZz
trött. I morgon är det torsdag. Och då ska man träffa Lija och Emme kommer hit för att låna något tills kvällen och sedan vet jag inte. Känner att när klockan är tio så lägger jag mig för natten. No matter What.

Måste börja med maten. Har en känsla av att om den ska bli gjord så får jag ställa mig och börja.  Just nu är Barnens farmor här och jag är verkligen osocial. Jag bara har ingen lust ni vet.

Jah dax att börja laga lite mat.

Inte lika kallt men kallt.
 


I går var det svinkallt ute, idag avr det kallt men inte fullt lika kallt. Jag tog med mig William ut och tänkte att han  kunde få gunga lite, eftersom han verkligen tycker om det. Han ville inte göra någonting och var bara grinig och bråkig så det verkade som en braide. när vi väl kom ut vart han super seg på en gång. Men jag satte honom i gungan en stund och ringde suz. Hon ville att jag skulle följa med till farsta. Jag titta på sl trafiken osv och hittade ett sätt men då somnar lillen.  Han har varit vaken sedan 7 i morse så han avr redigt trött kan jag säga så då vart det att skicka ett mess att nej nu går det inte. Det hade vart kul att dra iväg.
Nu sitter man här, något hungrig och funderar på vad man ska äta. Är off som i ÖVER 24 timmars OFF!! Och så får man veta att svärmor kommer förbi idag. Kul. Känner inte direkt för sådant besök. Funderar på att bara lalla bort tid framför burken och rensa tankarna som går urnt i huvudet på mig. Fan jag hatar när man ställer frågor och så får man inget vettigt svar och allt verkar bara ännu mer suspekt. Sådant kan driva mig till vansinne. Inte roligt...


Ska mickla lite hemma också fick en ide i går som jag glömde bort men som sedan kom tillbaka :)
Försäkringskassan fittar sig. What else is new? Fick hem allt för lite pengar och fick veta skumma saker när jag på en gång ringde dom så nu måste jag ansöka och skit. Less man blev. Ändå så åkte man dit när man fixade det första gången. Och dom sa att allt var fixat. Hell no.

 

 

 
Ego.
Visst jag har kärringhandtag och jag har bristningar på magen och mina tuttar är inte där dom en gång var men, Jag har en figur och med en bra bh så får jag riktigt snygga titties! Med rätt kläder så syns inte "handtagen." Och i övrigt så är jag ju smal! Jag har 36 i jackor, toppar, tröjor. Small/ medium i linnen och 36 i byxor. Mina mamma jeans var i 36. Det säger ju en hel del. Så ärligt jag är faktiskt jävligt nöj med hur min kropp blev efter graviditeten.
Jävligt nöjd.

Jag väger idag det jag skulle ha vägt under den största delen av mitt liv. Pga min längd men alltid legat bra mycket under. Visst jag vill träna upp mig lite det vill jag men jag är rätt nöjd med min kropp som den är idag. Sedan ser jag förändringen via träningen som ett plus :)

Fast Alex har sagt att jag inte får skaffa magrutor för det är så jävla osexigt! Haha håller faktiskt med .. ^^
Sedan är jag väldigt nöj över att mina graviditets kilon satte sig mest på magen och brösten och inte över hela mig.  För jag tror inte att jag hade haft den styrkan i mig själv då att få bort dom.. Så jag tackar min lyckliga stjärna för mina genener!

Behövde bara skriva det :D haha