1 dec

Dom vanliga smeknamnen man brukar ge varandra i ett förhållande är älskling, sötnos, sötis, babe, baby, honey, hun, raring, gumman, gubben, min prins, min prinsessa och hjärtat.

Men för första gången så har jag en pojkvän som har gett mig ett smeknamn som verkligen är orginellt och som jag verkligen gillar. För jag kan se det framför mig när han säger det och jag hör det i huvet när jag tänker på ordet hur han säger det. Och jag gillar känslan jag får när jag hör det :) det är verkligen han som har kommit fram med det och jag älskar det verkligen.

Jag har ett smeknamn på honom och har haft det sen typ dag ett. Han är min mr sexy. Nej namnetär inte baserat på hur han är i sängen :P haha! Det är som James Bond karaktärerna, James Bond är sexig för att han är smart, han är artig, han är lite farlig, han är smidig, ur snygg, otroligt charmig, rolig, romantisk, lite töntig. Och det bästa han står för den han är. Så ordet dök upp i huvet på mig en dag för ett år sedan när jag tittade på honom och det klickade med allt. För jag vet inte om han är mr right, but for what its worth he is My mr sexy. Lite som mr Big i sex and the city.

Men för att återgå till vad min söta har kommit på så han har använt ordet lite till vad som men idag när jag fick ett mail av honom så avslutade han det:Puss & Kram på dig Tjötjärna =D.
//Mr Sexy

Och det kändes som en jätte sol försökte tränga sig genom huden på mig :)
That’s why I love him so.