1 December

I går så kom Patricia in och väckte mig. Det var dax att äta frukost och göra sig i ordning för att åka i väg. Dom flesta var rätt trötta när man kom ner men sedan så piggnade de flesta upp. Vi åkte iväg till söder och parkerade bilarna och gick den lilla biten till kyrkan. Den som ligger bakom biografen på medis. Mycket folk var där och dom hade massa kul att titta på och hela bazaren luktade verkligen jul. Så det var jätte mysigt. Fick träffa massor från alex släkt. Lyckades hitta ett par fynd.

♥ En ur cool tavla som jag verkligen fastnade för så fort jag såg den. Verkligen unik.
♥ Två hängande ljus lyktor.
♥ En bok som heter oskuld och erfarenhet av Tracy Chevalier. handlar om 1700 talets England.

Sedan så åkte Lija och Hennes kille Martin iväg och jag, Patricia och Agnetha fortsatte våran vandring til julmarknaden i gamlastan. men när vi kom till Götgatan så kom vi inte så jätte långt utan vi fastnade i den ena butiken efter den andra :) men det var kul. Vi kände inte ngn tids press så det var skönt att kunna gå in och strosa runt. Köpte en jätte fin klänning på Gina. Köpte en julklapp och sedan så hittade vi en butik som heter Belles Shoes tror jag som hade tok rea :) Så vi gick så klart in och kom ut med ett par skor. patricia köpte två par finskor medans jag köpte ett par jätte söta vinter skor. Typ moonboots. Sedan hamnade vi i gamlastan men det dröjde inte länge förrens vi fastnade i ytterligare en butik fast denna var en barnbutik som hade mest tjejkläder. Så då var det en julklapp till lillan. Jätte söt. Det vart en massa klappar köpta där :) Sedan kom vi till julmarknaden. Det är Stockholms-Gillet som anordnar julmarknaden på stortorget varje år. Stortorget är Sveriges äldsta torg. Gamla Stans Julmarknad har traditioner från 1915-talet.
Julmarknaden är i år under perioden 22 nov – 23 dec. (År 2008).

Julmarknaden är öppen varje dag mellan 11.00 och 18.00.

Det var så fint! Vi kom dit när det var mörkt så det vart lite mer stämningsfullt. och det luktade verkligen jul. Så det var mysigt. Vi strosade omkring där en stund innan vi gick tillbaka till söder och satte oss smått trötta i bilen hem.

Det var skönt att komma hem och bara koppla av och inte göra ngt. Jag visade vad jag hade köpt för alex sedan åt vi och sedan deckade jag men jag vaknade sedan för folk har en enorm förkärlek att springa in i Alex rum men skiter i om jag ligger och sover eller inte utan pratar på höggt och tydligt när dom vill alex ngt. Det känns väldigt respektfullt. Det var ju absolut inte första gången det hände heller. Så jag var lagom imponerad och gick ner och åt ngt. Hade jätte svårt att somna efter det så jag somnade typ vid två. Kändes ju jätte kul. Sov sisådär under natten och vaknade idag typ vid halv åtta. Försökte sedan väcka alex för hans mobil ringde inte för han skulle jobba idag. Lyckades väl somna vid tio och tolv vaknade jag igen. Men hade ingen större lust att gå ner förrens klockan var typ ett. Och då hade jag pysslat färdigt i rummet.

Så nu är klockan tre och jag har pratat med älsklingen för en bra stund sedan och tänkte sedan efter jag bloggat färdigt kolla på min nya film.

C YA