12 feb
12 Februari 2008, 14:02

Fatta tårarna har runnit en hel dag. Jag känner mig som en urpressad trasa. Ögonen svider, ansiktet är uppsvullet och munnen är torr som fnöske. Tanken att dricka ett badkar dyker upp.

Började i går.. kände mig jätte konstig när jag skulle åka från wella. Äter en cheesburgare. Kommer till haninge och äter en pankaka sedan tar det stopp. Jag får inte i mig mer och lukten av det omg vidrisch. Jag älskar normalt sätt pankakor.

Går upp och lägger mig och får enorma jävla cp kramper i magen. Tårarna bara rinner och sen får hela kroppen fnatt. Verk fan överallt, varm som satan och fan skitzad till max.. jo men visst serru jag hade det jätte kul i går. Natten ska vi inte tala om. Så jag vaknade inte i morse när morsan ringde och Erika så hur mamma än gjorde så lyckades hon få tag på nummret hit. Så jag halft vaknar hon bara skriker och jag vill typ bara dö.
Antar att hon på ngt plan var orolig efter som jag hade över 20 missade samtal. Hmm Aya
Alex har brottom med datan så jag får inte sitta här längre… Haha data nörd. Hmm ngt i magen skulle nog inte sitta fel.. Om jag kan behålla det …