13 nov
Tisdag den 13 Nov. 13:00

Så efter mycket om och men så har jag konstaterat att jag förmodligen har öroninflammation. Jätte kul? Nope. Ont i örat halsen är uppsvullen och febern leker.
Skulle egentligen åkt hem i går men 20 min innan jag skulle gå så myste Alex ner sig hos mig och vi båda somnade i ngn mysig skev men söt ställning ^^

Vaknade upp av ett ryck att shit bussen! Men när jag kollade på klockan så insåg jag ganska dirket att det inte var ngn mening med att åka hem så jag kröp tillbaka in i min sötis armar och somnade om…
Så vaknade vi åt lite paj och kollade på film. Helt skruvad mongo film men halft skön
Hade svårt att somna efter filmen pga att det gör ont när man sväljer så då kan man inte slappna av och fan det gick inte så bra.. Har haft så ont i halsen under hela natten att det var bara jobbigt att sova, låg bara och vände och vred mig hela tiden.

Lyckades få upp sötisen, somnade om och vaknade av söta sms från honom. Hur dåligt jag än mår just nu så behöver jag bara tänka på orden som står och man spricker upp i ett jätte leende . Nu kommer det bli jobbigt igen att sova.. Vilket inte är bra för sova måste man..

Nej. Nu ska jag sätta mig och skriva en lapp och sedan ska jag och lija röra oss mot bussen..

Puss