2 Aug

112275213_5ae8d35090.jpg

Resume’ av dom senaste dagarna. Det har varit för varmt för att orka blogga och för att orka tänka :P

Onsdag.

Bion var helt fantastiskt bra och bra värd pengarna. Alex bjöd mig för att han har spelat för mycket för jag tänkte varför bio helt plötsligt? Men det var okej. Ända jobbiga var att jag vart jätte kissnödig innan bion av all stress och insåg att toaletten på bion hade långa feta kön och jag kände att det inte var ngn bra ide. Christoffer kom och hämtade oss sen.

Torsdag.

Klev upp gjorde mig i ordning. Kastade Alex ur sängen med frågan om han ville med annars skulle jag åka uan honom. Vi drar oss ut och åker till Skeppsbron och knatade upp fyra jobbiga trapporna till Läkaren vi skulle träffa. Vi väntade, hälsade sedan på läkaren och sedan var det dax för mig att hoppa upp på britsen och dra upp klänningen och han hälde på skön kall gele och satte grejen på magen och vi fick se våran lilla bebis för första gången! Och vilket energiknippe! Benen gick i ett och då mådde jag bra :) Kändes riktigt bra att se den lilla. Alex tog ett kort och sedan mätte han och berättade vilken vecka jag ungefär var i. Men dom antar att idag så går jag in i fjärde månaden. Nu är det bara fem månader kvar tills vi får se henne. Visserligen ska vi in igen på ett ultraljud till den 4 September och så kommer vi se mycket tydligare och få mer bestämda datum. Och det är ju bara en månad kvar så det går ju fort :)

Fredag.

Alex och jag skulle spendera helgen hos mina föräldrar och hemma hos mig. Trodde jag. Kom till berga sent åt middag ute i det fina vädret och naturligtvis så var min trevliga familje lika roliga att vara runt som vanligt. Öh neh. Syrran hade man lust att strypa, morsan hade man lust att stoppa undan ngn stans och längtan att flytta från dem alla var enormt stor. Men det lugnade ner sig och jag fick se vad dom hade köpt med sig under semestern och jag fick ett skit snyggt halsband av mormor av mitt namn och sedan fick jag en månadsängel av mamma och m&m’s. Kollade sedan på film och sedan så vart det inte mycket mer. Lärde Julia och Jennifer <–( Min kusin Julias kompis )hur man tar hand om sin hy. Sedan vart det natti natti.

Lördag.

Vaknade av Alex typ trehundra femtio tusen gånger och brann bara allmänt av på han och kända att fan jag vill sova. Regnet öste ner och det var allmänt mysigt att ligga där och lyssna på hur det droppar i olika ljud. Sedan åkte mamma mormor och pappa och handlade. Jag och Alex monterade ner min värdelösa sängram. Sedan så ja åkte han hem. Typ en puss och ett hej då sedan var han borta. Inget jag älskar dig eller följ med eller en kram. Det var så ytligt och så kallt och jag tänkte amen vad fint då. Pappa fittade sig angående sängramen och jag tänkte men fuck this shit. Ända som är gulligt det är presenterna min mormor köpte till bebisen :) En rosa pyjamas med jordgubbar och små kaniner och en liten boddy med rosor på lika rosa. Min mormor går på bebis saker jakt nu. Så det är ngt att le över men annars just nu finns det inte mycket.

Övrigt.

Idag ska vi la ta och se på ngn film sedan lär jag sitta och häcka framför dumburken tills jag somnar sen är det söndag. Vetta fan vad jag ska göra då. Typ ringa grannen och det blir fint väder eller ngt. Sedan är det måndag och då blir det in till stan och fira 6 mån. Typ hem och så är den dagen över och så rullar det på sedan som vanligt. Förutom att Alex drar ner till stenungsund ett bra tag. Och jakten på en klänning till bröllopet är ganska brottom att införskaffa och ja annars inte så mycket mer.

NU ska jag typ ta ngt att dricka och kolla vad huset gör.

C YA