2 dec

I helgen fick jag en stark kramp i mitt vänstra ben på morgonen. Jag får bara kramp i det benet nu för tiden. men jag måste ha gjort ngt för det vart jätte stelt och uppsvullet och jag hade problem att gå på det. Och det blir bara värre. Varje gång jag går så tänker jag på kryckor. Så jag rör mig knappt alls. Jag trodde att om jag vilade benet och så, så skulle det gå över som det brukar men inte denna gången nu har det lixom gått 3-4 dagar och det blir inte bättre. jag vet att det är en muskel skada av ngt slag men vad vet jag inte riktigt. Ska be mamma titta på det sedan och bedömma. Hon är bra på sådant.

Somnade väldigt sent i natt. För sent. Men älsklingen sov oroligt så jag kan inte somna då. Vill att han är lugn och sover bra innan jag somnar. Vaknade och försökte få upp honom ur sängen gick la inte så jätte bra men han kom iväg iaf. Vaknade sedan ngn gång har ingen koll vad klockan var och läste ut boken. Sedan gick jag ner och tog mig ett glas o’boy. Känner inte riktigt så där jätte hungrig men det kommer väl.

Annars har det varit en skit dag från början till slut känner jag på mig. Det spöregnade i morse och jag tyckte riktitg synd om alex ifall han skulle åka kommunalt in till jobbet men han slapp det för han åkte in. Det ser verkligen unket ut när man tittar genom fönstret. Nu är klockan tre och jag har ingen aning om vad jag ska göra för att driva ut tiden om jag ska vara ärlig. Haha Patricia står nere i köket och visslar till mama mia film musiken! Haha söt hon är :)

Nej, jag får leka smart och komma på ngt.

C YA