2 juli
406516566.jpg

Vill bara börja med att säga hur trött jag är. Trött. Skulle kunna somna nu på sturt. Vilket jag funderar på att göra. JObbade idag efter en sömnlös natt. Åkte till täby för att akut hanlda mamma byxor för jag kommer inte i mina längre. Så jag fck spunk panik och drog med mig mamma. Letade fan igenom hela förbannade täby centrum och mamma kläder är fan nästan utrotat där. Storlekarna 42, 44, 46 dominerade. Och jag tänkte men oss små tjejer då med storlek 36 då? Räknas inte vi? Tydligen inte. Handlade byxor, ett svart linne, halsban och örhängen. Älska rea :) Sedan åkte vi till kontoret.. hjälpte mamma sedan drog vi och handlade och kom hem och ställa oss och laga maten medans pappa stekte köttet. Äta och nu är jag så super cp trött att jag skulle bokstavligen kunna köra törnrosas 100 sovande åri repris. Lätt.

I morgon ska jag jobba lite grann. Sedan efter det ska jag hämta ut mina undisar på posten och sen ska jag vara hemma. I övermorgon fredag firar jag och baby 5 mån. Tänkte försöka hitta på ngt men jag kommer inte i håg om han redan hade planer då. Annars skulle man ju kunna försöka ta sig ut. Men jag tror han har planer. Jävla buss strejk.  Annars så blir jag bara hemma typ. Men det är skönt att vara hemma också :)

Försökte ringa Alex men han svarar inte så jag kommer la skicka ett mess och så sedan sova. Orkar inte vara vaken mer. Så nu ska jag nanna sängen :P Haha

C YA