2 Nov

Pallrade mig iväg i det svinkalla för att ta mig tll bussen för att åka hem till Jennie. Jag står och väntar och så kommer äntligen bussen men bara åker förbi och jag tänker amen vad fan.. Det är ju inte så att bussarna går ofta när det är helg kväll.. Men efter typ fem minuter så kommer det en till buss som jag hoppar på. Hoppar sedan av och möter Jennie och en söt liten hundvalp som hon vaktar. In köpa pizza/sallad och sedan knata till hennes lägenhet och titta på fim. Det vart filmen 21. Jag har inte sett den förut. Velat men inte blivit av bara. Tittar färdigt på filmen, hon känner även på bebisen som var i full gång i magen innan hennes kille kom hem och så satt vi i soffan och pratade lite innan hon följde mig till bussen. Ringde hem för att kolla om älsklingen var vaken men han hade deckat med lillan. Mötte Christoffer i dörren och gick upp och lade mig. Vaknade sedan klockan sex av att Alex vaknade så vi gick ner pratade lite och drack lite innan vi somnade om.

Vaknade 7 igen av lillan, åt frukost sedan gick jag upp och knoppade vid halv nio igen. Vi frukosten så fick jag jätte fina baby kläder av Patricia som hon hade köpt med sig från Spanien. Och så fick jag ett halsband. Jag visade även henne tröjan som jag har köpt på shock på drottning gatan. Med texten ”God is busy.. Can I help you?” Så klock ren. :) Den tyckte hon om :) Annars har dagen varit rätt seg. Kollat på sköt bord och umgåtts med mini famljen innan dom åkte och lämnade lilan hos in mamma. Så Snart blir det duschen, foto av magen som nu är fullgången 26 veckor, film och sedan sängen.

Köpte nya lampor i helgen på hemtex oxå som är sjukt snygga, så klart svarta. Tre stycken. Efter halkan i lördags så har jag fått en bula på knät och det är fortfarnade stelt att böja knät, samt det gör ont i ljumsken. Inte lätt när det är ishalka ute.. Som jag sa till mamm när jag kom till jobbet i fredags

” Du.. , det var helt vitt ute när jag tog bussen i morse..Säger jag lätt shockad över att fan nu är vintern runt hörnet. Ja svarade hon, det kallas frost ;)

Men det ska bli skönt av avsluta helgen med en välmående dusch. Speciellt med mina ansikts och kropps peijling scrubb av jordgubb som är totalt underbar mot huden. Doftar himmelskt!  Älskar bra hudvårdsprodukter! Plus det bli sådär extra mysigt när båda två är nyduschade och luktar gott och är mysvarama och kryper ner tillsammans. Mysfaktorn blir plötsligt mycket högre då :) Finns det ngt bätte än härligt söndagsmys ??

C YA