20 feb

”Att ha sex med dig var som mens för mig , jag bara väntade tills det var över .” <— Skönaste sitatet ever!

20 februari 17:27, 2008.

Så jävla trött på allt skit snack som florerar just nu. Finns inte en sportlig chans att ens reda upp skiten om vem som sa vad och avrt det ursprungligen kommer i från.
Jag och frugan har rett upp vårat groll så det känns skönt. Hon är ju min fru av en orsak. Och även vi hamnar i gräl med varandra. Det fula är dock att det finns människor som mer än gärna spelar ut oss mot varandra.

Så Jag tänker slå dövörat till och ge fingret åt allt. Slut diskuterat.

Min Katt kom hem till mig i går för första gången. Vilket var kul. Inte för att vi hann göra så mycket men det finns fler gånger.. Åt middag med min familj som är allt annat än normal. Men det gick la hyffsat bra ändå skulle jag tro. Det vart en del skratt :D

Mötte upp Mr sexy vi gullmars. Han och hans pappa kom och hämtade mig. Min prins är bara allt för söt ^^
Kom hem till haninge och tok myste. Gudinnan ska veta hur mycket jag har saknat honom. Det var som i en dröm. Svårt att veta om det var verklighet eller inte.
Att få känna hans kropp, hans doft, hans läppar …
Att få se n i hans underbara ögon, ligga hårt omkramad i hans famn …

Med en ända tanke i hela huvet ” Vad jag har saknat dig älskling . . . ”

Kontentan varen magisk kväll och natt och jag vaknade upp med ett BIG smile i morse :D
Och dagen har hitils varit helt okej. Skickat cv till ett maby nytt jobb tack vare min söta Katt. Ringt till amf. Varit flitig på msn och redigt ut saker med frugan. Nu väntar jag bara på att pojkvänen ska komma hem så att vi kan kolla på Sweeny Todd. Neh nu vill itne jag skriva mer eller sitta här längre för mina fötter håller på att somna Haha

C Ya