28 Januari

Onsdag 28 Januari 10:04

Vaknade för tok förtidigt för att slänga upp Alex ur sängen men nu två timmar senare så inser jag att det är fucking omöjligt. Så jag sket i honom och tog en varm skön dusch och satte påå datorn och började kolla runt på lite sidor. Helt plötsligt så ringer mobilen och det är ngt konstigt 03 nummer men jag svara och inser att det är ju lilla David som ringer från sitt jobb. Han trodde att han skulle få nöjet att väcka mig men så vart det ju inte :P Haha.  Vi tjötade lite och sedan så skickade jag vidare luren till alex som i totalförvirring försökte ta emot luren. Haha såg skit kul ut. Ska ta och sätta på mig lite kläder och ta mig lite frukost och sedan fixa snåret och vänta på att Marre ska vakna och ringa mig.

Sedan får vi se hur dagen ser ut. Men nu ska jag göra ett sista försök med att kasta mannen min ur sängen. Synd att man inte hade en chock pistol av ngt slag då jävlar skulle han flyga ur och inte vara lika seg på mornarna :D Ursh vilken grym flickvän jag är mohahah.

C YA

11.50

Så nu har man ätit lite frukost, det vart jordgubbskräm med mjölk så jag kommer äta snart igen :) Blir itne så jätte mätt på det men fick inte i mig mer. Jag är inte jätte pigg som person att äta det första jag gör när jag kliver upp. skickade iväg ytterligare ett mail till hotmail supporten och hoppas att dom kan lösa mitt problem men jag vetta fan. Måste typ spöa idioterna för att ngt ska hända verkar det som. Gör mig pissigt förbannad att jag inte kommer åt min mail fortfarande efter en hel månad !! Aya känner mig ganska hand fallen och det är det värsta jag vet. Fixade barret så nu behöver jag bara sätta på ansiktet och kläderna så är jag fit for fight. Ser ut att bli en ganska mulen dag idag. Kollade på termometern och den visade 2 + och det blåser ute så det kommer inte bli jätte kul att röra sig utåt.

Är fast bestämd att hitta ngt till Alex i födelsedags present fast jag itne har den blekaste aning om vad fan jag ska ge honom. Killar är svåra. Dom har för det mesta allt och har dom inte allt så är det bara dom svin dyra sakerna kvar som man naturligtvis inte har råd med.  Och även om han säger att jag inte alls behöver ge honom ngt utan att det räcker med att jag är här på hans dag så skulle det känns skit dumt att inte ge ngt till sin älskling när han fyller år. Jag har ångest.

Appropå födelsedagar så fyller min andra kusin Michelle 10 år idag. Stora tjejen :) Grattis. Kommer inte kunna fira henne heller. Men men what to do? :/

Och till mamma om du läser detta så kommer jag nog inte hem idag heller. Hittar jag inget till Alex så är det inte mer än rätt att jag är med honom på hans födelsedag. Men natten mellan 29/30 sover jag hemma men jag hör av mig eller så hör du av dig. :)

Dax att checka in dagens outfit kanske? Att gå ut i mjukis och linne är inte så hett :D

C YA