29 Okt

Måndag Morgon, 01:55

Kan inte sova. Är jätte trött men kan inte sova. Vet ni hur störande det är?

Jag kom hem allt för sent idag. Men men inte mitt fel. Tågen gick på reduserad hastighet så det gick seegt att ta tuben hem. Så fick man springa till R.B och med andan i halsen sätter man sig brevid en polare utan att man märker det förens ngn ropar Jenny! Tittar upp och där sitter Nima. Resten av tåg resan gick undan. Typ dog av skratt på tåget. Oh fy fan vad ngn kommer bli mobbad. Aya what a fuck do i care? Kul var det iaf.

Missa bussen hem så vi knatade till Statiol och köpte cigg och annat. Stod där och snackade ett tag innan jag var tvungen att åka hem.
Kommer hem och möter Bias i köket kramar om Basse och går mot mitt rum i hopp om att sängen ska vara i ordning gjord. Neh. Mitt rum såg förjävligt ut. Så inatt känns det som den natten jag flyttade hit för snart 3 år sedan. Inte gör det bättre av att man sover ensam. Saknar dina ljud, din närhet, din kropp och din lukt . . .

Ska hem till dig i morgon men då ska jag träffa frugan  Höra om hur hennes helg har varit och så vidare. Men jag får spendera natten med dig. Så Ska jag äntligen ta hem mina rosor. Glömmer dom varje gång.

Undrar om man ska försöka sova lite iaf ? Annars kommer jag vara död i morgon.
Hmm japp försöka går ju.. Med lite musik så blir det mindre ensamt

Natti Natt