4 Dec

Tittade runt på nätet efter mamma kläder som alltid och hittade denna. Inte så farlig. Eller vad tycks? H&M har trista kläder men lite kan man hitta..

 

Sedan hittade jag lite kul på sidan 4mom.se  och dom jeansen som fanns där hade bra pris och var skit snygga! Dessa går på  449,95 kr.  Jag vill verkligen ha ett par därifrån. Eftersom jag har kris med ju det.

Klänningen är super snygg och det var den jag tittade på i sommras  inför bröllopet men då fanns den inte. skulle vara super snygg att ha på nyår eller ngt dylikt. Plus man kan även ha den efteråt :) Pris: 499,95 kr

 

Sedan så hittade jag kläder på ASOS.com och dom är verkligen super snygga. Men så klart deras sidan är ju inte svensk. Den övre kostar : £ 37.20 . Den undre kostar : £ 39.15 . Dessa fastnade jag för speciellt den undre för den kan man ha även till vardags.

 

Skulle vara kul att ha ngt så snygg som den nedre när man fyller år vilket inte är så lång tid kvar. och inte fira den och se ut som hej kom och hjälp mig. BARA för att man är gravid. :/ Ja det var ju lite kläder. alltid kul när man hittar kläder på nätete som man kan köpa till vettigt pris.

Men nu måste jag sov för jag ska upp i morgon och jobba. Efter jobbet om jag orkar så tänkte jag handla lite julklappar. Om inte annat så har jag ju gett er lite julklapps tips ;)

C YA