4 Jan

Att hitta en barnvagn som man trivs med och som man tycker har dom rätta nödvändigheterna till ett vettigt pris är inte lätt. Jag har letat efter begagnade barnvagnar för man insåg ganska snabbt att köpa en ny är hål i huvudet och ekonomin. Att lägga ut 4-6 tusen kronor för en splitter ny barnvagn med tillbehör ? Ähm nej tack. Så jag har kollat runt lite och hittat ett par. Så nu har jag hört av mig till den ena som ligger som nummer ett och hoppas att personen hör av sig så man kan åka och titta på den. Jag får barnvagn med tillbehör av mamma och pappa. Vilket är jätte snällt, verkligen jätte snällt. Och har man den biten fixad är det inte mycket kvar på listan att inköpa.

Vad jag kan komma på så här på rak arm är väl: Bilbarnstol, badbalja. Allt annat har vi nu. Köpt både av mig och andra som familj och vänner. Det ända som verkligen hänger tungt över oss är lägenhet. Men jag håller tummarna.

Klockan är halv sex på söndags morgon och jag får ingen ro i kroppen. Jag är verkligen glad över att jag inte jobbar längre för mig kropp har fått dygnsrytm spunk. Så nu får jag sova när jag känner att det går och så vaknar man till och från antingen att man inte får luft eller att man måste kissa så man sover i små stunder fast länge, och sedan känner man sig ändå inte utvilad. Och så tänker man bara fem veckor kvar så får jag luft när jag ligger på rygg ! Det är väl min stora negativa sak med denna graviditeten. Andningen. Kan verkligen skrämma skiten ur mig när det helt plötsligt bara säger stopp och det blir som att andas genom ett sugrör med pulsen på top speed och man känner hur hela kroppen bara flippar, samtidigt som man försöker hålla tillbaka paniken som sprider sig.

Men förutom det så är allt bra. Vilket är väldigt skönt. Nu är jag fullgången 35 veckor. Det märks väldigt tydligt att det är trångt där inne. Men jag kan fortfarande ta på mig strumpor och skor helt själv och jag kan se mina fötter :P Så, så stor är jag inte. Här får ni en liten bild på mig och magen som togs nu innan nyår nästan för en vecka sedan :arrow:

Om jag skulle försöka lägga mig ner och testa om det funkar att sova ? Hoppas det för jag är verkligen trött…

C YA