4 Nov

Måndag 3 Nov.

Dagen har varit stressig. Upp jobba fast kroppen stretade imot. Stressa iväg till råcksta. Möta upp Alex och hans pappa som skulle hjälpa mig att få hem det kanske nya skötbordet jag skulle köpa. Vi åker dit och vi kommer fram efter mycket om och men. Jag ser skötbordet och bestämmer mig på direkten att detta vill jag ha. Köper det på fem röda och så ska vi då baxa in det i bilen. Det gick efter mycket om och men. Sedan så hade jag inte varit klar med vilket hem jag villa ha det till så det var omständigt och en jobbig färd till berga där vi fick ner det i källaren och grabbarna åkte. Christoffer ska ha ett stort tack för att han ändå körde hem det. Är jätte tacksam! Men nu när det står här med resterande av alla baby grejer jag har köpt och samlat på mig så känns det mer bestämt och verkligt att en bebis är på väg. Så det som är kvar är att jag ska köpa en spjälsäng på ikea som liknar skötbordet och sedan spara för barnvagn. Det är så långt jag har planerat i min ekonomi. Men jag har nu ett jätte fint skötbord. Gosh vad nöjd jag är!

Kom hem och öppnade mitt paket från Alex där han hade köpt den gröna sköldpaddan som jag skrev om i tidigare. Super söt var den. Har typ haft den på rummet i två veckor. Men lite svårt att öppna den när man inte varit hemma. Mitt nya kreditkort hade kommit plus mitt rum är överfullt med babykläder. Ska börja plocka ner dom i kartonger. Somnade efter allt små plockande. Det var en sådan skön känsla att vara hemma och krypa ner i min egna säng att jag somnade på stört.

Hmm Jao. Vad ska jag göra denna månaden då? Jo :

  • 14 : de – Träffa barnmorskan igen. Träffa farmor och få nycklarna för lokalen. Fixa inför babyshowern.
  • 15 : de – Har babyshowern.
  • 22 :dra – Ska på ngn fest grej med fam Lindeberg.
  • 29: de – Filippas Dop.

Det var la dom stora sakerna. Har fortfarande försäkringskassan som punkt. Får fixa det. Kankse i morgon? Gör inget speciellt då iaf… Inte så tungt på jobbet heller.  Mjo why not?

Men nu ska jag sova igen annars så kommer jag vara en zombie i morgon och glömma bort att höra av mig till Alex.

C YA