Fy fan Alltså!

Grattis ännu än gång ar du lyckats! Ännu en gång har du lyckat driva mig till det! ännu en gång Har du fått mig att bli såpass förbannad att tala med dig är det sista jag skulle göra!! Dit as!

Skulle kunna skriva ut hur jag exakt känner angående dig just nu men sorry, du är inte ens värd det i mina ögon!Jul 1 2009

5 månader

Tiden har gått så fort! William är fem månader. 5 mån och 2 timmar. När jag skriver detta (klockan är då 09.30 – han kom ut 07.38 för 5 månader sedan. Allt har gått så fort! Om en månad har det gått ett halv år! Man kan knappt tro det. Det ver ju som att han kom till oss i går. Nu när jag sitter här och tänker på allt vi har gjort och gått igenom , det är så svårt att förstå att tiden bara har flugit i väg! ^^ Min lilla älskling du har blivit så stoooor !

Han har ju börjat lära sig nu hur man ska krypa. Så det är upp med rumpen och ner med knäna även fast det inte går så bra alltid så märker man att han verkligen kämpar. Han rör sig mer bestämt och han tar saker mer bestämt om han vill ha ngt. Men det bästa är ju att han är så flörtig och så charmig och så snäll och han ahr en underbar personlighet!

Mammas och pappas lilla älsklingJul 1 2009

Åka och bada!

Vaknade rellativt tidigt på morgonen och började fixa saker, var tvungen att åka till Handen och köpa mig bikini och lite små saker till barnen. Kommer hem och ch håller på att packa då William kissar i sängen. Jahapp vi var inte snabba nog så det var och fixa den innan det skulle börja lukta och då var vi redan försenade med att åka. Sedan visste vi ju inte heller vart vi skulle och nu med facit i handen så skulle vi nog åkt en annurlunda väg! Typ den som vi åkte hem.

Men men vi kom fram till Sandsborg och William hade somnat i vagnen. När vi kommer över fotbollsplanen så står en liten suz långt borta och vinkar. Vi slår läger brevid Isa och suz och börjar klä om till badkläder. Dom skulle snart bege sig men dom stannade en stund när vi kom. Lillan hoppade i plurret direkt. William tyckte det var jätte läskigt att ens komma i närheten av alla barn så han låg mest i skuggan eller satt i sin vagn när han inte hängde på ens arm :)

Suz steker i solen.

Alex och Arwen i lilla bassängen.

Pappa och dotter badar.

Inte alls min bästa  foto dag. Men jag bjuder på det. Bleka fan.

Isa och halva suz på filtarna där vi var.

Jag och William och Arwen i lilla polen.

Lillan äter brocolipasta och Alex myser med lillen.

Och så sist Suz med hennes dotter Sadie. Så söta så !

Det var en rolig dag. Träffa vänner, snicksnacka lite, Jag och Arwen gick till stora bassängen och när jag klev i så trodde jag att jag skulle dö men det var bara att bita i hop för skruttan var otålig på att få komma ner. Gick jätte bra satt stadigt på min arm och ”små simmade” lite när hon äntligen vågade sig att ligga ner. Efter en stund i vattnet så gick vi upp och torkade oss lite i solen men jag ville bada mer. Jag fick med mig älsklingen der i stora basängen. Jag som tycker jag är en badkruka klev rak ner och det gick jätte bra. Han satt där på kanten en bra stund unnann han dök ner. Men då råkade han skrapa upp foten så det var inte så lyckat… men det ar jätte mysigt. det var första gången vi badade tillsammans, det var så mysigt där i vattnet och så många pussar ^^ Vi badade inte länge eftersom Dom andra passade barnen medans vi kunde smita och bada. Vilket var jätte snällt!

Sedan så var dom tvungna att åka. Sa massa hej då och vi började även plocka ihop våra saker och byta om. Alex gick med min ena ballerina sko och jag med hans ena gympa sko innan jag rev sönder en blöja av williams och lappade ihop min sötnos. Vägen hem gick fort. Så den tar vi absolut nästa gång :)

Eftersom vi kom hem halv åtta på kvällen så missade vi våran tvätt tid. Vilket var lagom trist. Skit säger jag bara! Men alla var jätte trötta och somnade nästan på en gång. Men det var en rolig dag att minnas. Hoppas ni alla andra frick en trevlig solig dag i går ni med ! :)

C YA