Mina fötter

 

Mina fötter är som två små handbollar. Mina tår är tre dubbelt så tjocka och mina anklar är super svullna. Jag hade turen som fick det i slutet. Jag lider med dom som har så hela graviditeten. Och det finns inget man kan göra. Utan det förvinner sedan när man har fött barn för då lättar trycket. Ser värre ut i verkligheten och ibland så kan man knappt röra tårna för man är så svullen.

 

Om jag har en bra dag så kan jag klämma ner fötterna i ett par ballerina. Detta är den största anledningen till att jag vill ha ut min sötnos nu.


Elefant fötter
Ska ta kort på hur svullna mina fötter och tår är. Det är helt sjukt!
FörsovningIdag
så försovs sig A så det stressigt här hemma men nu är dom på g till dagis med lillan. William var inte alls glad att dom åkte men han är själv för sjuk för dagis ännu. Men andra gången då A kom upp för att hämta något så stod William och verkligen vinkade till honom ! Haha Själv så har jag sovit 3 timmar. Och har en enorm huvudverk.


William satte på sig lillans rosa pärlarmband som han lekte med i går när dom klädde ut sig och så satte han på sig hennes sandaler för han trodde han skulle med henne till hennes dagis. Nu sitter han på sin ö och tittar på plahouse. Han är bara allt för söt. Allt som är hennes ska han ha på sig eller bara ha. Från leksaker, till hårspännen, smycken, skor till vantar. Och är det rosa så vet han absolut att det är hennes :P

Min lilla kille älskar rosa. Så är det bara. Jag förstår honom det är är färg-glad lätt och tilldragande färg.

Nu ska jag ut i solen och få pulsen och lugna sig lite. Efter jag snackat färdigt med Martin :P