Sista godmorgon för i år!

 

jag och lill fröken är uppe och ska snart väcka det andra folket :) William och Arwen sover fortfarande. Sista dagen för i år. I år! Det känns befriande faktiskt....

Ska ta och väcka alla sömna tutorna och sedan ta en dusch innan frukost. OOOOOOOOOOOOOOhwo det pirrar i knoppen :D
Året i bilder
Januari

 

  
Året började med att jag åkte och köpte ett nytt tvättställ och på vägen hem mådde fruktansvärt illa. Tog ett grav test den natten och fick två rosa treck. Det innebar en massa för oss och året skulle komma att kantas av mycket svårigheter.

Amanda
färgade håret på mig innan jul. Jag har fixat utväxten två gånger under hela året. Graviditeten gjorde verkligen att håret tog till sig hårfärgen.

FebruariUmgick väldigt flitit med min syster. Det gjorde vi hela året :)

MarsMitt lilla frö
älskade ett ligga väldigt ytligt så jag fick ofta en rund lite kula på magen. Var en super häftig känsla.

AprilJag började få en kula och vi undrade så vad som gömde sig där inne. William började på dagis för första gången. Det hela gick jätte bra :) Saker och ting sattes i rullning och allt tog en väldig fart mot det otroligt energislukande negativa.Min syster fanns mycket för mig under denna jobbiga period i mitt liv. Hela familjen faktiskt. Är mycket tacksam För min familj och min sambos familj :)

MajMagen började
få en fastar form och att jag var gravid gick inte att missa. Åt hela tiden och avr hungrig jämt hade dock mina fasta mat tider. Vi åkte ner till Lilla Edet hela familjen. Vi tog tåget ner dock var det super stressigt och som gravid och åka X2000 var ingen höjdare. Fy fan vad jag mådde dåligt och William sprang som fan! :D
Juni

William vart sjuk
ovanligt mycket undersommaren och vi bodde ett tag på sjukhus. Det löste sig tillslut och han vart frisk. Sommaren kantades med drama på alla olika sätt. Jag och William drog in till Kungsan och mötte upp syrran och tittade på Marie Piccaso.


Sommaren var här och jag har aldrig varit med om något liknande! Jag trodde jag skulle smälta bort och jag längtade så efter hösten. Att vara högravid under sommaren är inget att satsa på! Vi var väldigt mycket ute hos mina föräldrar under början och mitten av sommaren. Badade som aldrig förr! :D William började verklien prata men det gick i vågor det med.

 

 

 

Träffade underbara Angela för första gången och fick chansen att lära känna denna underbara tjej! Vi införskaffade oss 4 fläcktar och jag spenderade min vakna tid neck hemma. Kläder sattes ENBART på om jag var tvungen att gå ut. Och då var det mot badet :D

 

 

JuliJag och min syster
spenderade väldigt mycket tid och då var nyheten om att jag skulle bli moster ute. Grejen att mamma och pappa skulle bli morföräldrar igen detta året och innom tre mån i mellan var jätte stort. Mamma vart överlycklig :)


Hela
månaden spenderade våra lilla familj mer eller midre i vattnet. Varmare månad har jag aldrig varit med om! Mammas och pappas pol är en stor orsak till att jag höll mig vid liv ;) Vi var även mycket ute på Lidingö.

Badades det inte ute så badades det inne :D
Vi var ofta ute i parken.
Ofta ute kvällstid då det var barmhärtigare att vara ute för både vuxna och barn. Parkerna var alltid fyllda med folk. Så vi var inte dom ända som gjorde så.Vi grillade mycket, var ute mycket och var väldigt sociala. Jag hade återigen upptäckt vilka av mina vänner som är sanna och inte. Så det var många band som klipptes av det halvåret.Syrran och William hade Bodylotion krig :DAugusti

Min bästa kompis kom till sverige, hon kom även till min babyshower. FRÅN AUSTRALIEN! Det ni. Man kan väl säga att Augusti månad var den månad då det hände mest :) Så här kommer massa bilder i följd.Under augusti månad var jag helt död kroppsligt. Jag orkade inte göra halv sju. Jag hade ont i hela kroppen,var svullen, hade problem att sova och hade det jätte jobbigt. Saker började ljusna för oss men vi hade fått kämpa hela sommaren för att komma dit så det varit inte så mycket kort denna månaden. Men min babyshower var ju nu så jag visar lite bilder.CRAZY PREGNANT CRAVINGSSeptember


Hela jag svullnade upp och jag fick ordentligt problem med att gå. Det var jätte jobbigt och jag vart strandad hemma väldigt mycket. Men vi hann med mycket iaf. Åkte en sväng till Lekis i berga och mamma och pappa hade william och han var hos syrran ett tag med.

Plutten i sin blivandes kusin säng :)

Sen hände det som vi alla gott och väntat på.

Everleigh Isaria Rose

 

Här är hon ett dygn gammal hemma hos sin mormor och morfar.

Min lilla racer bebis ^^


Våran undebara lilla Puff
hade kommit ut till oss och jag var fortfarande i chock. Men vi alla mådde bra och veckorna gick så fort!Oktober

Var en känslig månad
och det var mycket känslor runt om en. Men mycket reddes ut och var vart ljusare och ljusare. Vi som familj började hitta tillbaka till varann och fungera och jag och A fick ett starkare band och saker började förändras.
 
 

 

Första
BVC besöket. Det gick också bra. Everleigh hade gått upp dom kilona hon skulle och var frisk och det var lugnt med henne. William gjorde sitt sista för ett bra tag.

 

 

 
November

Förberedelserna för julen och
snön den vräkte ner. Mycket planering under denna månaden då det var mycket som skulle hända. Vi planerade min systers Babyshower och min dotters dop. Stressen var och andades i nacken. Och känslan att inget skulle bli klart på många plan började infinna sig.
Fick
underbara rosor av A. Det lättade verkligen upp och gjorde mig jätte glad. Fick dom när vi firade 3 år tillsammans. Vi har verkligen gått igenom hell and back. Helt otroligt vilka motgångar vi har haft och hur mycket vi har varit med om!!

 

 
Everleigh
fick sin babygunga och hon älskade den.Min systers babyshower som vi lyckades med :)


December


Planeringen inför dopet och få allt att klaffa stod högst på listan.
Men trots det så hände lite saker. Det vart snökaos i Sverige. Jag hade det super kul med några vänninor och gick på event för nya twilight sminket. Nytt och nytt men det skulle lanseras i skandinavien för första gången. Var och fikade lite och umgick med folk och var ute och festade för första gången efter förlossningen. Dopet gick bra trots en massa strul. Och innan vi viste ordet av så avr våran lilla puff tre månader och julen och nyår var praktiskt redan över.

Jag gjorde även min första Video blogg, jag var super trött haha men jag tänkte aya varför inte? William var ändå vaken :P Tittat på väldigt mycket film under året har jag också gjort. Många serier och mycket film mys.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Julen kom och vi åkte till mina föräldrar

Älskar min Gran!
Den vart så snygg i år :)

 

Detta året har verkligen satt sina spår i mitt och jag tänker göra allt i min makt för att aldrig få ett sådant år som detta igen. Vi har kämpat, gråtit, skrikit, bråkat, skrattat, älskat men främst lidit. Vi har verkligen försökt och lyckats att hålla samman. Det var inte lätt men fan vi gjorde det med massa stöd från sanna vänner och sann familj. Falskhet, lögner,rykten,ondska och avundsjuka kan vi klara oss i från. Vi säger Nej tack.

I morgon är
det nyårsafton och det planeras en underbart glad och glädje full dag! Nu ska jag sova och hoppas och önskar er alla Ett riktigt GOTT NYTT ÅR! :D

Slappt men fartfylld
Idag vaknade jag och klev upp med barnen medans killarna sov. Så ringde brorsan mamma och pappa och dom skulle hämta honom vid 7-8. Han frågade om han fick fira nyår här men dom sa först nej. Han var skit ledsen. Så ringde dom och sa att dom avr på väg och vi snackade lite sedan så fick han. Han vart super glad!

Skulle ha tvättat idag men vi lyckades tvätta allt i går och så tänkte vi tvätta upp soffan men eftersom det är nyår i morgon så väntar vi tills Jan. Så barnen dansade en bra stund och efter det så gick vi ner till centrum hela familjen och så var vi inne på bolaget. Det är nyöppnat så det känns bra att vi nu har systemet i våran lilla ort. Handlade nyårs middag och annan mat innan vi tog bussen hem.

Gjorde middag kastade William i säng men han protesterade. arwen lekte med sin nya Hello Kitty dator innan hon gick och lade sig hon med. Själv har jag suttit och sorterat in en massa kort som bara har hamnat huller om buller på datornerna. men insett att pga att vi inte hade en kamera under 2010 så har vi typ inga kort alls. helt tomt. Har några stycken men många många är av urkass kvalite. Man blir riktigt ledsen. Tänkte dar ihop ett bild svep av året som gått :)

Åter kommer