Ja må han leva, ja må han leva ...
Idag fyller min underbara Sambo - Fästman -Mr Sexy - Alexander - min framtida man och far till mina barn 26 år :)
Många pussar och kramar till min älskling. Om ett par timmar så kommer vi fira våra födelsedagar tillsammans och på tolvslaget om 23 ½ timme så kommer vi fira in min födelsedag. Äntligen!

Älskar dig hjärtat.
Beso a mi bebé


Min dag då
( Varning LÅNGT inlägg )

Jag
åkte med 12:40 tåget till handen och gick av och försökte följa anvisningarna studievägledaren hade sagt på telefon. Och jag kom fram men jag hamnade helt fel. Så till slut så messade jag Alex och började fråga runt folk om vart jag skulle och då hamnade jag rätt :P

Min studievägledare är så himla underbar så det är helt sanslöst. En sådär person man öppnar sig för på fem röda. Hon var klockren, lika dan humor och man behövde inte förklara i hundra år för att hon skulle förstå. Vi gick igenom hur min tid på gymnasiet var och jag sa att jag var otroligt skoltrött och mycket berodde på många faktorer som min dyselexi och min dyskalkyli mina problem hemma och med mig själv. Så jag sa det jag fokuserade på dom ämnena som var roliga resten sket jag i. Ja sa hon för du har ju några VG:n så det märks ju men så påpekade hon att jag har bråttom för kurserna har ju ett bäst före datum och dom får bara vara 8 år gammla sedan får man inte använda dom. Men dom som var äldst är 50 poängare och det kan jag ta igen lätt. Så varken hon eller jag tyckte att det var något problem.

Sedan så frågade hon om hur jag löste mitt problem med dyselexin? Och jag berättade mina knep och hon vart super förvånad och hör och häpna imponerad av mina sätt att klara mig i vardagen. Tex om jag skriver en mening som jag verkligen vill att den ska vara korrekt med rätt ord men jag vet inte hur man riktigt stavar det så stavar jag ordet som jag tror att det låter och googlar det. Klistrar in hela meningen och så får jag ju fram rätt svar och tycker jag det ser misstänktsamt ut så googlar jag rätt på en ordbok. Jag berättade att jag har bloggat sedan jag var 15 och att jag älskar att läsa osv och berättade hur jag gjorde för att lättare ta mig igenom texten - ett stort ordföråd.

pratade vi om att jag är en ung mamma och att jag har en liten på g och vad jag kan studera sedan efter osv. och när den lilla kommer så ska jag bara vara hemma en viss tid denna gången så jag kan börja plugga redan våren 2011 så kommer Alex vara pappa ledig eller något sådant så jag kan plugga en yrkes utbildning på dagarna i 40 veckor. Och på så vis få upp en massa poäng. Jag saknar 1000 poäng som jag måste fixa. Och - och -  och !! OCH jag slipper grundmatten!!! YES ASSÅ! Hon och jag kom överrens om att  DET ÄR SAMMA SKIT! <--- exakt ordval som vi använde. Så jag kommer bara läsa matte A men hon vill att jag studerar det sist så jag fokuserar på det. Så fick jag papper så att jag kunde kontakta en viss person så jag får hjälp program som jag har rätt till osv. Och pga mitt handikapp så får jag ha datorn med mig på lektionerna och skriva ner mina anteckningar osv istället för block :)

det jag har sökt om att få börja studera den 22 mars är:

Historia A - Distans
Samhäll A - Distans
Information och Layout A - Iklass

Förhoppningsvis hinner jag klart distanskusrsen innan den lilla kommer jag kan ju plugga som en nörd så blir jag klar i tid eftersom dom två kurserna avslutas i oktober.. men vi får se. Hoppas jag kommer in det skulle vara så otroligt kul! Jag längtar verkligen!

Hon tyckte att jag verkade vara (hennes ord) väldigt kreaktiv, nyfiken, social och frammåt gående tjej som vet vad hon vill. :) Vi pratade om vad jag ska bli när man blir stor haha och florist, bildlärare och typ nagel teckniker kom upp. Hon sa att jag ska syssla med saker som är kreaktiva och inte med saker som är same same all day long. Jag behöver en utmaning i vardagen.

avsutade vi hela samtalet om att prata om min parfym :P Hon satt och vred sig och kunde inte hålla sig och så kläckte hon ur sig "Oh vilken underbar parfym du har på dig vad heter den? Den luktar jätte gott!! " Så kom vi fram till att vi båda var Boss tjejer och att vi båda gillar lätta vanilj vår parfymer så är som en lätt vår vind. Inga sötsliskiga parfymer som bara tynger ner en. Så jag lovade henne att jag skulle gå in på Yves hemsida och skicka länken till So Elixir produkterna till henne :) Och det har jag gjort :)


Var och handlade fördelsedag presenter. En till Kusin 1 och till Alex , en rakapparat som han redan har fått så glad han blev ! Och present till lillan. William och kusin 2 har jag lite problem med :P men det fixar sig. När jag kom hem så gick jag och lade mig nästan på en gång och sov fram till tio. Var så trött och så illamående så jag tok deckade. Så skönt.

Före bilden
Stort hår och fet hy

Efter kort snaggat hår med ansiktsmask äpple :)
Hans hy är baby mjuk och len nu :)

Nu ska jag stoppa något i magen sedan vet jag inte vad jag ska göra.. prova mina provglasögon jag fick hem idag kanske? Har redan min favoritmen ändå :P
Oh shit...
Vaknar av att Alex mobil ringer och då är det Amanda som står utanför och vill in för hon ska hämta Arwen så jag kliver upp i täcke och ska öppna men då har Lija redan gjort det och tydligen så var Arwen vaken men ahde väckt henne ist för oss som hon brukar så jag var helt off. och där står jag i täcke och så kommer Amandas bror in och det var andra gången jag träffade honom och det kändes mottligt skumt att stå där i täcket så jag jag ilade in på rummet och slängde på mig något.

Känns besvärligt när det kommer människor som är helt nya och så ser man ut som sju svåra år.. Urk..

Men det vart frukost och sedan åkte dom och strax efter så åkte lija till plugget. Nu mår jag jätte illa och borde göra mig i ordning jag med för att åka snart till mitt möte med centrumvux. men jag har verkligen ingen lust. jag mår inte bra jag känner mig jätte sjuk och ahr ont överallt. Ingen skön känsla.. Men men jag måste har ju väntat nu hela månaden på denna dagen så det är bara att pallra sig dit.. :/

Oh jag mår inge bra..