Gäsp?
Jag har sådant tryck över bröstet att jag inte får luft, vilket gör att jag gäspar hela tiden och ögonen är röda för när jag gäspar så blir ögonen tårfyllda och jag typ gråter. Vilka problem jag har va? men det är jätte jobbigt att ha ett tryck i bröstet. Man känner sig typ "luft förstoppad" :S
Så nöjd!
I natt när jag inte kunde sova pga bebis i magen sp hittade jag presenten som min syster ska få på sin babyshower. Är så glad att jag hittade den. Kommer bli peeeerfekt! :D Jag är ruskigt bra ibland ;)

Magen kurrar så jag ska trycka i mig lite frulle !
Natt humor

En kvinna gick ut i skogen när hon plötsligt snubblade över ngt, som vid närmare titt visade sig vara en sån där magisk lampa. Och när han gned den kom naturligt vis en ande fram.
- Får jag tre önskningar nu? Frågade hon.
- Nej, svarade anden. På grund av de dåliga tiderna och devalveringen och global konkurrens och sån skit får man bara EN önskning nu för tiden. Nå, vad ska det vara ?

 

I så fall vill jag ha fred i mellanöstern, sa kvinnan och halade fram en karta. Ser du kartan här? Jag vill att de här länderna ska sluta slåss med varandra.

 

Anden kastade ett öga på kartan och utbrast : Men jösses damen! De där länderna har ju fajtas i tusentals år! Tror inte det går att göra ngt åt det. Jag är bra, men inte SÅ bra! Önska ngt annat.

 

Kvinnan tänkte en stund och sa sedan : jag har aldrig lyckats träffa rätt man. En omtänksam och kärleksful man, som visar hänsyn, kan laga mat och som står för hälften av hushållsarbetet, som är trogen och är en bra älskare och inte tittar på sport hela tiden. Kort sagt, en idealisk livskamrat.

 

Anden var tyst en stund och suckade sedan.
- Få se den där jävla kartan igen . . .