Stress!

Oh
fy satan, vill verkligen inte komma hem och det ska se ut som absolut skit här hemma så jag har dammsugit och plockat och jävlar vad mycket kläder vi har över allt! :O Ska försöka få i så mycket tvätt som möjligt och ta den äckliga disken och sedan ut med dom äckliga soporna innan jag och William åker. Får se om A åker med oss eller senare då han måste skönta sin praktik.

Men vi siktar på att vara i Åkersberga innan 18.00 iaf. Så spotify är på och jag springer runt och svettas som fan(ovanligt? ) William springer runt och dansar och ... suger på våtservetter?! Hoppas inte det är så farligt? :P Knäppa barn!

Ska packa en lätt väska med mina bra ha saker och ombyte till William och ta med mig saker till A då han ska duscha hos mamma och pappa. Hoppas det inte blir för mycket bara att ha med.. men det tror jag inte. jag är bäst på att packa saker så att det tar minimalt med plats men ändå så att jag får med mig mycket :D
Svullen nos
Efter jag och lillen hade sovit middag så kom A hem coh så var vi hela familjen och gick och handlade. När vi kom hem så hoppas A in i duschen och jag låg och myste med plutten då han skallade mig. Och fy i helvete vad ont det gjorde och tårarna flöt lika så blodet. Huvudverken kom som en blixt och jag vart helt off. Hur seg som helt. Skit läskigt och näsan svullnade upp men det syns inte så jätte mycket. :(

Nu har jag sorterat en del tvätt och plockat i den mån jag orkar. och middag är på g. Sent men det blir så när A kommer hem så sent som han gör. Det blir smarriga korvstroganoffen, mumma ! Ser fram emot i morgon dock :D Vi ska ju gå och se Eclipse i täby med syrran och hennes sambo och innan så blir det grillning hemma hos päronen och på deras BIG as Veranda :D Ingen grillar som pappa haha the grill master ;)

Nu ropar någon så det är dax att få sig något i magen. Sedan så ska jag bara vila huvudet.
Ont i fötterna, kissnödig som fan!
Åkte ju till Farsta centrum idag för att möta upp min vännina Wishes och hennes kompis Angela. varmt som fan så drog jag på mig min nyinköpta klänning och på med ballerina skorna. Jag kom inte alls lindrigt undan. jag skulle behöva gå neck för att inte dö av värme men det skulle inte hjälpa.

Kommer dit och går och små tittar lite, handlar en skit söt linne tunika klänning typ på H&M för 75 kr. Och sätter mig sedan och väntar in dom.  Och dör av värmen :D Ser dom komma glada och det blir kramar och en massa hejjanden innan vi går in i inte alls svala farsta centrum för att sätta oss på Waynes.

Underbart trevligt och mysigt och härligt! det var skit mysig stämning och det var som om ingen tid passerat och Angela var en super härlig tjej med skön personlighet och underbar humor! Underbar utsrålining^^ Vi snackade på och fnittrade och skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord och det kändes så lätt att prata om allt. Så gick vi ut och pratade lite med innan dom följde mig till tunnelbanan. Så kramdes vi alla hej då och så gick dom och shoppade lite och jag åkte och hämtade lillen från dagis.

Tycker om när man träffar nya människor och det typ klickar på en gång och man verkligen trivs i sällskapet. Svårt att hitta sådana som man känner så med. Sedan vet jag inte om jag hann säga något men ni två tjejor var också jätte fina idag. :) Ni är alltid fina. Och tack för era fina ord till mig. Det värmde. :)


Nu väl hemma så sprang jag och kissade det första jag gjorde, slängde av mig skorna och slet av mig kläderna! Så jag sitter med inte mycket på mig förutom mina hottisar :) Öppnat vart ända fönster och dörr som går och låter det vädra. Det skulle vara skönt med ett bad just nu. Åh vill åka och bada!! bebis sparkar och jag ska röja här efter min tornardo storm här tidigare idag :D

Men först MAT! ^^
Bilder från fikan idag tagna av Angela och tagna från hennes blogg. Första bilden är på mig och Wishes och den andra på mig och Angela

Jätte fina bilder :)