Ego moment
Jag har ju visat er bilder från när jag var från tonåren: Här Och sedan bilder på mig och min syster som mindre: Här Men aldrig bilder på hur jag såg ut som liten. Så jag tänkte visa er några som jag har fixat fram :)

58.gif flower in winnter image by hosinkwanJag precis nykläckt på Vänersborgs Sjukhus som ligger i Vänersborg- Älvsborgs län.
Jag och mamma hos mormor i Lilla Edet 18 April 1987 Jag skulle döpas.Jag i hemma i Trollhättan 8-10 mån? (hjälp mig mamma)

Edit: Jag var 5-6 mån och vi bodde i våran 2:a i Thn :) Tack Mum.Uppe hemma i stockholm på Runöbacke, jag är 3 år?Jag en sommar hos momor. 5 årJag är 6 år på denna bilden hemma hos en killkompis som fyllde år. Vi alla fick åka släde :)nu har ni en litet hum om hur jag såg ut när jag var liten :) Och ja jag är från grund och botten en västkust tjej och bodde där till sommaren 88? Då vi flyttade upp till stockholm och syrran föddes på Danderyd. Pappa fick jobb här uppe därav flytten annars så jobbade båda mina föräldrar innan på Saaab i trollhättan. Där dom också träffades :)

jag bodde i Trollhättan / Lilla Edet i  1½ år? Vi bodde ofte nere hos momor då pappa låg i lumpen i Skövde. Spenderade väldigt mycket tid nere hos mormor också så mycket vi kunde efter vi hade flyttat upp till stockholm. Varje sommar och mer än så. Där av att man får känslan av att komma hem varje gång man åker ner :)

58.gif flower in winnter image by hosinkwan

Här är en bild på mig och William som små:Gissa!Ni är riktigt sega där ute tycker jag :P

Ni som har gissat har nästa alla utom en gissat på att det ska bli en flickani har några veckor till på er så får vi se vilka som har haft rätt och vilka som har haft fel :P


Inget dagis
Hade så fruktansvärt ont i magen i natt att jag låg och vek mig dubbelt.. Men vi kände det att vi väntar om det är lika dant i morgon så åker vi in. Så Alex var vaken med mig tills jag deckade och tog sedan hand om William när han vaknade. Vi insåg på en gång att dagis var inte på världskartan idag. Så jag har legat ner och "vaggat" runt typ och försökt att inte bli det minsta lilla stressad.

Alex duschade lillen nu på morgonen och ska ta hand om lite små saker här hemma och våran tripp till Fasrta skjuts upp samt att han skulle till sin pappa idag. Vi ska till dagis i mprgon för jag ska träffa mamma i morgon. Finns inga om så det blir en lugn lugn dag idag. Sedan ringde bb stockholm och sa att jag ska dit nu den 14 på morgonenen så det blir en tidig lämning till dagis och så iväg. Skönt som fan. Kommer att träffa en barnmorska sedan kommer jag få min gamla som jag ahde med William :D Se något bra börjar hända :) Alex tog det samtalet medans jag låg och vilade... :)

sätts ett jävla oljud igång utan för våran dörr som skrämer både mig och lillen halft till livet och Alex reser sig och undrar vad fan? Då visar det sig att dom installerar fiber i hela vårat område! Yay. Men mitt hjärta är uppe i 200 så det blir att försöka lugna ner mig :(

Japp får se om jag bloggar något mer idag. Mår inte mitt bästa och är inte på super socialt humör heller.. Ha en bra dag ni andra! :D