Att skära ner


( Bild från google)


Jag
har bestämt mig. Jag ska sluta röka. Så jag köpte lite hjälp medel på apoteket och det har gått jätte bra! Det är skruvat hur "suget" försvinner och jag blir så stolt över mig när jag inte tar "hjälpmedlet" utan avstår själv också. Det kan gå 6 timmar utan att jag känner något och sedan så glömmer man typ bort det. Underbart ! Tänker inte sätta någon tidspress för jag tänker ta detta i lagom takt. Tänker inte stressa. Det blir bara fel då. Men jag är på god start!
Upprörd
Ett telefonsamtal idag gjorde mig upprörd. Det var svårt att hålla tillbaka tårarna och jag kände mig väldigt kränkt och sårad. Tänker inte gå in på detta i denna bloggen då folk ändå inte kommer förstå och det kan missuppfattas och annat skit. Det tog udden av hela dagen och jag förklarade för A varför jag vart så ledsen och så kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. Han förstod mycket väl varför jag vart upprörd. Men det lämnar jag nu bakom mig.

Tisdag och det innebär House kväll. Våran lilla puff är super kinkig ochjätte mammig. Hon bojkottar flaskan nu och vill ha mammas tutte och jag förstår henne. Så hon får det jag kan ge henne och kompliterar med flaskan och det är hon nöjd med.

Hennes lilla gadd som är på väg upp ser man allt mer och mer nu under tandköttet. Hon växer så det knakar med. Hon har växt ur alla hennes bodys så vi har fått använda Williams gamla men även dem har hon börjat växa om. Så idag vart det att införskaffa nya. Två för 99 på Cubus. Och så fick jag äntligen två nya Bh:ar. Har växt ur ALLA mina så dom blir det att ge bort. Kan inte ha en ända och det är runt 10 st. Känns dumt. Fick så otroligt ont i brösten av dom som var försmå att jag inte kunde använa BH tillslut. I två veckor nu har jag gått utan. Så det känns bra. Både i byst och rygg.

Gick ner till källaren och insåg att jag hade två adventsljusstakar för min tredje från förra året rasade i golvet och mina fönster stjärnor i papp förstördes när vi fick vatten i källaren. Jävla surt. Så det var tinte så mycket att julpynt med. Två advetstakar, ett tomtepar, en ängel, en liten ängel och en liten skäggig tomte och så rudolf. Jaaa Det var betydligt mindre i år. Barnen har två små snöglobar som dom har i sitt fönster från förra året. Som dom fick av sin farmor.

A kom ut med en kopp glögg till mig. Rart så nu ska jag mysa lite innan sängen. Upp tidigt i morgon.

Lite kort
Tänkte visa lite kort från min systers Babyshower. Vi skulle ju överraska henne och det lyskades vi med. Jag är glad att kunna ge henne en babyshower som hon ville ha och att hon hade det trevligt. Ett minne hon kommer minnas länge. Hade ett par lekar:

Mäta bebis mage. Present band och så fick folk gissa på sig själva hur stor mage linda hade och den som kom med ett band som var i rätt mått vann. Och det gjorde min älskling! Han vann även på min babyshower. Skillad man det där :P
Sätta på blöja på baby med förbundna ögon. Gästerna fick gissa en tid hon skulle lyckas göra det på. Den som gissade närms vann - Jag Haha med 25,5 sec gissade jag och hon klarade det på 23,5.

Lindas Sharader. Hade gjort några lappar som lida skulle gestalta för oss och den emd flest rätt vann och Emelie var på hugget och tog hem den vinsten! :)


Vinnaren Kristina :)Efter det var det fika och present öppning. Linda verkade mycket nöjd med det hon fick. Pratet och skratten flödade och det var en lätt och trevlig stämmning. Everleigh sov med Kaspar i resesängen, sååå söta! Jamie sov i sitt babyskydd brevid. Så gästrummet hos mamma och pappa vart bebis rummet :)Efter det så vart det frågesport på saker som handlade om graviditet, före och efter. Så sista leken. Jag hade gjort ett stort papper med en kvinnlig gravid figur med namnet Linda på. Leken gick ut på att hitta syrrans navel. Den som med förbundna ögon kunde prick närmst vann. Kristina/stina var millimeter ifrån och kammade hem den sista vinsten!