It's Time..

It's Time..

 

 

Länge sedan sist jag körde en sådan men det är nog dax igen skulle jag tro haha. Har lite att "bekänna" för er mina läsare..

 

Visste ni att denna bloggen är inte den ända jag har? Oh neeeej jag har fortfarande kvar den som jag hade innan jag bytte till blogg.se - Jag har bara bloggat här i ett år ser ni. Jag har kvar den gamla då den har inläggen som är innan hösten 2007. När jag skapade denna så ville jag bara ha med det som handlade om mitt nya liv med A och det startade hösten 2007.

 

Jag har sammanlagt 4 bloggar. Denna, den föregående och så har jag en blogg som handlar om mitt och A's framtida bröllop. ( ja vi har precis börjat hitta tillbaka tillvarandra men tankarna om att växla ringar har aldrig försvunnit ur våra tankar. ) Om mina tankar, planerna om allt som rör det, detaljer från brudklänning till bukett till mat till deco ja, allt! Där sammlar jag ideer som jag hittar och roliga saker som kan vara roligt att läsa och annat som är bra att veta. Den upp kom när jag och A bestämde oss att vi skulle gifta oss och han skickade förslag till bröllopsklänningar till mig till min mail. Mycket lättare sätt att hålla koll på allt och så kan han se vad vi formar så är vi båda med och skapar ett bröllop för två. :) Så då var vi uppe i tre va?

 

Men visste ni att jag har en privat blogg? Där jag är fullständigt anonym och där jag skriver om saker som verkligen är privata och som jag vet många skulle göra mycket för, för att få reda på den blogg adressen. Den bloggen är som min privata dagbok. Tex om jag har mycket att få ur mig, oftast ilska, besvikelse, irritationer, svek osv. Mycket innersta tankar som skulle ta flera sidor så hamnar dom där ist. Där skriver jag exakt hur jag känner och tänker och TYCKER om en händelse - personer- känslor. Jag nämner bara inga namn men om man vet vem som är skribenten så är det inte alls svårt att förstå. ^^

 

Jag använder min kalender som dagbok nämligen och då kan man inte skiva flera sidor om det inte är dagar som är tomma iofs. Den är med mig överallt och jag lämnar den inte obevakad. Så klart. Men om jag har mycket som hänt eller att skriva om ja då är det lättare att skriva på datorn. Går snabbare. Inte ens min sambo vet om det. Eller jo när han läser detta hahah. Hmmm juste.. Nyfiken? ;)