Sjuk Valborg

Jag
och lill sessan är sjuka av något förkylningsvirus. Men vi tog oss iaf ner till den typ minimala brasan på kyrkängen i VH. Det var kallt och det blåste något fruktansvärt. När vi var där så ser jag någon som jag känner igen. Jag står länge och funderar och så kommer jag ju på vem det var. Det var Micah den unga mamman från Sollentuna och hennes kille Kevin men deras dotter Kelly hade dom inte med.


Hon kom där i allt för höga klackar (för henne verkade det som) och vinglade på och försökte gå rätt i dom. Henns kamera åkte fram och A frågade är du säker på att de är dom? Han gillar inte kevin, (fråga mig inte varför) och frågar men vart är deras barn? Visst dom är unga och kanske ville vara ensama men det är kellys första valborg och då tycker man ändå att borde dom inte fira den med henne då?

Hmm vi kantade vidare och handlade middag och det blev korv med bröd idag. Enkelt och bra :) Nu så väntas det en stor kopp med Te och mys i soffan. Har så ont i kroppen.

Hoppas ni alla andra hade en jätte fin valborg!
Vilken dag
Det var idag. Och vilket bröllop! Det roliga är att More Lee ( ett märke som gör riktigt fina brudklänningar) berättade att dom ska lansera kopian på Kates klänning! Den är redan klar, dom visade upp bilden på modellen i klänningen på Facebook. Bra jobbat.

A gick sedan efter 2 och hämtade William från dagis och jag kom och mötte honom. Efter det gick jag och hämtade ut A's paket som var skickat i mitt namn för han har inget giltligt ID. Sedan så lekte vi i den nya parken vi hittade härom dagen. Sedan gick vi hem.

Ja juste, vi ansökte om att byta dagis till William då vi inte alls gillar det dagiset han nu går på. Vi ansökte redan i oktober förra året men vi började undra om vi skulle få någon bekräftelse av något slag. Och så igår damp det ner att han har fått en plats och att han har fått ett peliminärt datum. 22 augusti. Nu ska det bli intressant och se om vi får Leighs papper. Vi ansökte om plats till henne på samma dagis också. Får se om vi får något papper eller om man måste ringa till kommunen?

Leigh är mammig som fan. Sjukt mammig. Det är bara jag som gäller. Och hon visar det tydligt haha. Men nu ligger hon och sover och william ska få middag som vi andra för A kom hem nu från affären. Saknade lite grejjor hemma :P Sedan så vet han att mitt nya favorit te hade tagit slut och nu när jag mår som jag gör så dricker jag ofta te så han hade köpt hem mer :) Sedan så ska han massera min rygg då jag har jätte ont i svanken. Jag känner mig ompysslad ^^
Update
Igår så åkte vi och fikade med svärmor i handen. Barnen spran iväg och lekte massa och jag hann med sista minuten shopping till barnen. William fick med sig 2 par byxor  1 collage tröja och en hood jack/tröja och två linnen. Leigh fick två nya leggings och Arwen fick två nya klänningar som kommer bli perfekta till sommaren. På HM har dom jätte många fina till priset av 49,50.

Åt sedan på McDonalds och blev bjudna av svärmor så där satt vi och åt och hade det riktigt trevligt. William ledsnade lite i slutet men det gick bra ändå inget tjaffs eller gnäll från barnens sida. Glada miner hela vägen hem.

Väl hemma så vart det sängen för barnen. Arwen duschade och William myste innan. William ringde sin mormor och alla barnen satt och pratade med henne. :) Jag la mig på soffan för jag mådde inte alls bra. Jag mådde inte bra känslomässigt och sedan har jag åkt på något virus så jag fick feberfrossa.

Somnade och hade en vanlig natt med Leigh vilket innebär att hon vaknar hela tiden. Jag var helt mör när jag väckte A i morse. Och jag kunde inte somna om ....