Regn och gyn
Idag så fick jag en gyn tid bokad för preventivmedel i Berga då Haninge är totalt värdelösa på att svara på sin mottagning och jag orkar inte vänta i ett halv år till. Fick ettt recept och allt såg bra ut.


Pappa körde ner mig och lillan till centrumet i regnet så vi slapp ta bussen, efter besöket så gick vi hem och det kändes skönt faktiskt. :)

Efter det har jag varit med syrran och med min systerson och busat. Nattade även honom det var mysigt. Det gick jätte fort. Men han vaknade efter en timma så det vart att ta ur orken på honom och sedan natta om men det gjorde inte jag :P


Leigh har varit super mammig och morfig. Hon är verkligen morfars lilla tjej. Dom två kan sitta tysta och mysa i flera timmar. Undervart att hon har den kontakten med min pappa då William är super mormig :)


Nu så ligger hela huset och sover och jag sitter och pratar med min älskling på Facebook. Snart ska jag och han sova vi med :)
God morgon världen
Sitter här och väntar på att klockan ska slå nio så jag kan ringa ett samtal. Leigh vaknade sju i morse och bajasade sedan massor så jag ska dra igång en tvätt om inte allt för lång stund.


Vart sen kväll i går men omständigheterna är lite off just nu. Så får se vad som händer idag! Känner mig helt sne i nacken eftersom jag inte hade några kuddar inatt. Mammas kuddar låg i sängen och dom stora marshmellows sakerna kan jag inte sova på.
Vecko start
nu är jag hemma efter att jag och Leigh lämnat William på hans dagis. Han ville inte alls att jag skulle gå med det gick bra. Eva tog honom bra :)


Leigh ville ur vagnen och stanna kvar med det är inte hennes tur riktigt ännu. Idag så ska jag åka härifrån innan tolv för jag ska på arbetsintervju klockan ett och sedan så ska jag till åkersberga. Barnen är hemma med A.


nu frukost sedan packa :)