Nej nej nej
Jahapp Leigh insjuknade natten mellan söndag och måndag tillsammans med mig. Vi har åkt på något virus av något slag. Det gör ont i kroppen, febriga och slappa. Hon och jag sover och gör inte mycket. Men när hon är vaken så är hon alltid glad. Hon är dunder förkyld och är jätte snorig och har det jobbigt just nu med sig själv. Hon ligger och gnyr i sömenen när hon inte gråter i sömnen och man försöker allt man kan.. men man är ändå hjälplös... finns inte så mycket man kan göra.

Runt kvällen blev det värre och man kände av sjukdommen både hon och jag.. Hoppas att detta går över snabbt! Ska lägga mig på soffan nu medans hon ligger nerbäddad på sin ö i vardagsrummet. Vågar inte flyta på henne. Hon behöver sova så hennes kropp orkar bli frisk.. Så natti
Hon är hemma :)
Arwen har kommit hem nu från helgen hos sin farfar med fästmö och sedan hos sin mormor och man. Hon  har tydligen haft på sig sin nya princess klänning hela helgen :) Bra köp :) Hon vart trött men glad.

Hennes mormor hade köpte Donken mat till Henne och William så när dom kom hem så satte sig barnen och åt och Arwens mormor tittade på Leigh innan hon åkte. Efter Arwen hade varit hemma en stund så kom posten med ett födelsedags kort från hennes mamma.  Det var en glad överraskning som hon vart jätte glad över. Sedan kom barnens farmor och så gjorde vi alla en tårta till Arwen. Fikade och så fick barnen presenter. Arwen fick en låda med två jätte fina så super söta målarböcker med ett stort fodral med pennor,målarfärg,kritor osv. Sedan fick barnene en film tillsammans och William fick stora legobitar :) Blir att köpa flera sådana. Han fick också en uber mysig tröja! Sådär babylen och gossig. Som en liten björn. Men den var inte lika rolig som klossarna :P

Nu har farmor åkt hem och barnen leker i vardagsrummet och tittar på Arwens film Djungelboken. Hon fick den med i födelsedagspresent. Det vart en lyckad dag idag :)
5 års dag idag
Idag fyller våran stora tjej hela fem år. Hon har blivit smått firad hela helgen men idag så är det verkligen hennes dag. Ska bli kul att få hem henne så hon ser alla ballonger och sådant. Hon kommer bli så glad så :) Nej måste kila nu.