GårdagenVar så jävla bäst! Uppdaterar mer när vi väl har kommit hem till VH på måndag.

Dop och utgång
Idag har vi varit på dop. Min näst minstakusin Alwira döptes i österråkers kyrka. Dopet var kort men fint och det var fint uppbyggt med barnsånger. Efteråt var det fika i den varma prästgården. Jag och A, med barnen och mina föräldrar satt ute för vi var för varma. Sedan så förflyttade sig mera ut. Barnen lekte ute och det var trevligt.


Efter åt så åkte vi hem och vilade lite och nu så börjar det bli dags att bege sig mot syrran. Blir ju utgång där ikväll! Först en redig tjejkväll, får se vad syrran har kokat ihop. Middag blir det där iaf. Min Kusin fårn Lilla Edet är här uppe med hennes kompis så det ska bli kul att hon är där så man får umgås lite med henne.


Nej nu ska jag byta om. Jag sitter i baddräkt och kjol. Har hjälpt pappa att städa polen och William har badat med sin morfar. Kanske inte ska åka på tjejmiddag i detta :P
Dop
Idag är det dop här i Åkersberga. Vi kom hit i går och anlända strax efter mamma och pappa samt bror.  Vi vart försenade pga att polisen hade stängt av vissa linjer i stan.


Efter lite donken mat och bus och mys så vart det sängen för alla. Nu så är väl halva hushållet vaket och vi ska alla börja göra oss i ordning så vi kan åka halv ett :)