Fynd
Hittade dessa läppsyl i våran lilla affär idag. Kostade tio kronor per paket. Som hittat tänkte jag och köpte alla tre sorter. Nu har jag läppsmörj så det räcker och blir över för ett bra tag frammåt. :)Farmor och mormor
Idag kom min svärmor hit och passade barnen. Egentligen var det tänkt att hon bara skulle ha William men båda barnen somnade innan hon han komma så det var lättast om båda stannade kvar. Så slapp vi väcka Leigh. Vi åkte till handen och mötte upp min mamma.

När vi var färdiga där så åkte vi hem till oss igen. William och Leigh var jätte glada över att båda var där. Så vi umgicks lite på min nystädade ballkong och pratade om lite allt möjligt. Sedan avr mamma tvungen att åka hem. Svärmor åkte sedan hon med. Kul att ha dem samtidigt här faktiskt. det var en ny upplevelse.

Efter det så gick vi och handlade lite till middagen som vart lasagne. Då fick A besök av en kille som skulle prata med honom/ oss båda. Då det visade sig att jag hade en stor kunskap om det han skulle prata om. Efter det så åt vi och stoppade sedan Leigh i säng medans William fick sin utlovade film. Sedan hamnade även han i sin säng.

I morgon ska vi storhandla med svärmor och sedna kommer även A's dotter hit över helgen.
Ute och njuter