Buzz utlottning

Jag
är medlem i buzzador och jag har nu kommit med i en kampanj för Neutrogena®
Jag kommer få hem en del prov produkter. Vissa ska jag dela ut till vänner och så men jag kommer lotta ut 20/10  st här i bloggen. Varje person som är med kommer få två stycken att få prova då jag vet att man lätt fastnar för ansiktsprodukter och tuberna är oftast lite för små haha så därför skickar jag med en extra tub. Bra va? :)I den här kampanjen för Neutrogena får du chans att upptäcka hur huden i ditt ansikte påverkas av Neutrogena Visibly Clear® Blackhead Eliminating Daily Scrub. Skrubbkrämen rengör porerna och avlägsnar pormaskar med mikrokorn och det bevisat effektiva ämnet salicylsyra. Den unika formulan rengör på djupet och tar bort olja och smuts för att ge en ren hy. Den löddrande krämen är så mild att du kan använda den varje dag för att hålla din hy fräsch, mjuk och smidig.
MEN vilkoret är också att man mailar tillbaka en
recension där ni som vunnit dessa prover berättar vad ni tycker osv. jag kommer med vinnar mailet skicka med lite punkter som jag vill att ni svarar på. Det är ett krav.

Att vinna är enkelt de 10 första som kommenterar vinner. Så först till kvarn alltså :) Glöm inte att skriva i er mail när ni kommenterar så kommer jag höra av mig och fråga om adress så jag kan skicka.

Jag kommer få prudukterna senast den 12 april så där efter skickas dom ut till ER.
Vad kan det vara i denna lilla ask tro?

 

Haha eller den är ganska tom nu ;)

Inte bra
I går när William var så jobbig så hamnade mi mobil med en rejäl smäll i golvet och jag tänkte inte mer på det men i går kväll när jag skulle sätta på den så satte jag tillbaka batteriet och skulle starta den. Det gick men hela displayen är i miljoner delar. Så nu behöver jag en ny mobil och det är fort.

Jävla skit.


Så nu har jag tittat runt på nätet och hittat en mobil som jagskulle kuna leva med.
Samsung s5230 la fleur. Gillar samsung. Var mycket för Nokia förr. Dock behöver jag 1000 kr minst. På PC City går den för 990 kr och det är helt okej för en mobil som den och den har kamera med blixt haha Super viktigt. Nej denna fastnade jag för och då blir nog A glad att jag lämnar hans mobil i fred :P Nu måste jag verkligen snacka med mamma..

Vad tycker ni? Vet ni läsare något om denna som jag borde veta?