Givande?
Utvecklingssamtalet gick bra idag. Min lilla/stora två åring är en väldigt utvecklad liten sak. Han upplevs som väldigt teknisk,otroligt kreaktiv och glad samt ordningsam. Sådant är roligt att höra. Kom slutligen till jobbet efter att ännu ett tåghelvete havirerade från VH så vi var tvungna att vänta i Älvsjö på ett nytt tåg som skulle komma in.

Kommer till jobbet och möter en glad Matilda :) Sätter mig och börjar jobba. Hade avskedslunch för Nicole innan vi jobbade resten av dagen. Sedan var det hem och jag deckade på tåget. Super skönt med en powernap. När jag kommer hem så får Leigh syn på mig och skiner upp som en sol. Det gör hon varje gång hon ser mig. Sedan är hon som ett plåster haha..

Nu blir det sallad med goda tillbehör till middag. I morgon så blir det att åka he göra sig i ordning och sedan dra till tilda. Ska bli kul :) Sedan kommer min bror hit och ska vara här hela helgen :) Om jag ahr tur så hinner jag kanske träffa mamma innan jag åker!Jag idag framför A's stökiga del på skrivbordet :)
Att komma hem
Idag efter jobbet gick jag och Matilda ner till pris extra och jag handlade middagsmat. Efter det gick vi till Odenplan och Matilda köpte lite underbart garn. Sedan åkte vi till hötorget och gick in på panduro där hon letade efter band och jag fick med mig två kataloger jag ska titta igenom :)

Efter det så vart det var sin glass i solen och lite titt in i affärer. Hittade massa fint men inget följde med hem. På tåget känner jag hur jag får magknip. Någonfruktansvärd magknip. Jag kallsvettas och blir yr och känner hur fötterna domnar av.

Somnar på tåget och vaknar till och från. Tar mig av tåget och går mot våran lilla affär för skulle möta upp A och barnen. Det gör såont i magen på mig. Jag anstränger mig till det yttersta att inte svimma och tar mig med smärtor i magen till affären. Möter upp dem och vi går och handlar men jag känner att jag måste hem. Jag pallade inte av mer. Så jag och Leigh gick hem och jag la henne i sin säng och hon somnade och jag bäddade ner mig på soffan.

Och här ligger jag fortfarande.... I morgon ska vi på utveckligssamtal på Williams dagis. Ska nog ta och masa min söta rumpa in i sängen ^^

Seriöst
Det blåser som fan ute! Kommer jag inte hem idag har jag fan blåst bort :D